Güney Kore merkezli Samsung, iş odaklı tasarlanan dizüstü bilgisayarı Galaxy Book2 Business’ın duyurusunu yaptı. Gelecek aylar içerisinde piyasaya sürülecek olan bu dizüstü bilgisayar, yüksek performanslı özelliklerinin yanı sıra BIOS ce sistemi korumaya yarayan ekstra özelliklere sahiptir. Galaxy Book2 Business’ın Türkiye’de sunulup sunulmayacağı ise bilinen bir durum değildir.

Siri, yeni güncelleme ile cinsiyetsiz bir ses tonuna sahip olacak

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber yeni iş odaklı dizüstü bilgisayarları Galaxy Book2 Business’ın tanıtımı yapıldı. Hem Samsung’un kendine ait olan güvenlik özellikleri hem de Intel’in Hardware Shield Technology adlı teknolojiye sahip olan dizüstü bilgisayar, hibrit çalışma ortamının hakim olduğu son zamanlar içerisinde pek çok işletmenin ve profesyonellerin dikkatini çekecek gibi gözüküyor. Samsung Galaxy Book2 Business, 14 inç büyüklüğünde FHD çözünürlük ekran üzerine kurulu olup, ekranın ince denilebilecek kıvamda çerçevesinde yer alan kamera ise 1080p çözünürlük özelliğine sahiptir. 1.51 kilogram ağırlık ile mobiliteyi daha kolay hale getiren dizüstü bilgisayar, çalışanlara eşsiz bir güç sunan 51.5 Wh kapasiteli bir bataryaya sahiptir. 

35 1

Samsung Samsung Galaxy Book2 Business tanıtıldı

Samsung’un iş odaklı olarak tasarlanan bilgisayarı Intel vPro olarak adlandırılan ve gerek BIOS gerekse sistemin daha korunaklı olması için ekstra özelliklere sahip 12. nesil Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemcilerle daha güçlü hale getiriliyor. Intel’in entegre GPU’suna ek olarak NVIDIA GeForce MX570 A GPU’ya sahip olan dizüstü bilgisayar, 64 GB’ye kadar RAM, 1 TB’ye kadar depolama alanı ile tercih edilebilir durumdadır. Samsung, bu dizüstü bilgisayarın olası tehdit anında kolaylıkla tespit edilebildiğini, siber saldırı halinde BIOS’un yedeklenmesine imkan tanıyıp sonraki süreç içerisinde sistem kurmaya yardımcı oluyor. 

37 1

Söz konusu bu dizüstü bilgisayar, parmak izi okuma sensörü ile kızılötesi kamera gibi bazı ekstra güvenlik özelliklerine sahip olup, sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Samsung Galaxy Book2 Business, bağlantı özellikleri bakımından da etkileyici özellikler ile beraber geliyor. Örnek vermek gerekirse bu dizüstü bilgisayarda 1 adet USB Type-C, 2 adet USB Type-A, Thunderbolt 4, HDMI 2.0 ve kulaklık/mikrofon girişi yer alıyor. Profesyonel özelliklere sahip bu bilgisayarın şarj olması için USB Type-C girişinin 65 watt hızlı şarj desteği sunduğunu da eklemek gerekir. Samsung’un iş odaklı yeni dizüstü bilgisayarı nisan ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Samsung Galaxy Book2 Business’ın fiyatını da nisan ayı içerisinde öğrenmek mümkün olacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir