MWC 2022’de Samsung da bulunuyor ve firma söz konusu bu fuar için heyecanla beklenen yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Samsung Galaxy Book 2 Pro ve Galaxy Book 2 Pro 360, bu fuar ile beraber sunuldu. 

Samsung Galaxy Book 2 Pro ve Galaxy Book 2 Pro 360, firmanın modern tasarımlı yeni dizüstü modelleri olarak izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Sırasıyla 1.049 dolar ve 1.249 dolar fiyat etiketlerine sahip olan ürünlerden Book Pro 2 360, adında yer aldığı üzere 360 derece hareket edebilen bir menteşe üzerine kuruludur. 13,3 inç 500 nit FHD Super AMOLED dokunmatik ekran ile sunulan bu ürün, 360 derece menteşe ve S-Pen kalem desteği ile tablet şeklinde de kullanılabiliyor. Aynı zamanda çizim ya da not alma için de güzel bir seçim olacak olan bu dizüstü bilgisayar, diğerleriyle benzerlik gösterse de oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. 

22 3

Tanıtımı yapılan diğer model Galaxy Book 2 Pro ise standart bit forma sahip dizüstü bilgisayar modelidir. 15,6 inç 500 nit FHD Super AMOLED dokunmatik ekran üzerine kurulu olan söz konusu bu ürün, Galaxy Book 2 Pro 360 ile benzer bir şekilde gücünü Intel’in 12. jenerasyon Core i5 ya da Core i7 işlemci sisteminden alıyor. Intel Evo sertifikasına sahip olan bu modeller, işlemciye entegre bir şekilde Intel Iris X grafik birimleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

OPPO Pad Android tabletin tanıtımı yapıldı

Fakat burada bir seçenek daha sunuluyor. Galaxy Book 2 Pro modeli eğer talep edilirse Intel’in harici olarak Arc GPU’ları ile donatılabiliyor. 63 Wh ve 68 Wh pil paketleri ile beraber kullanıma bağlı olarak 21 saate kadar kullanım ömrü vadeden dizüstü bilgisayarlar, 256 GB, 512 GB ve 1 TB SSD ile donatılabiliyor ve 1080P web kameraları ile günümüzde yaygın olarak yaşanılan uzaktan çalışma şartlarında yardımcı oluyor. Windows 11 işletim sistemi olan dizüstü bilgisayarlar, çok hafif olduklarından her zaman taşınma kolaylığı sağlayacak bir seçenek konumundadır. Samsung Türkiye’de resmi olarak bulunuyor ve pek çok ürünü resmi olarak da satışa sunuluyor. Fakat söz konusu bu ürünler arasında ise Galaxy Book serisi dizüstü modelleri çok uzun zamandır bulunmuyor. Şirketin bu anlamda yeni modelleri de Türkiye’de satması pek de olası değildir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır ve yakın zamanda yeni bilgiler elde edilmesi de beklenen durumlardan biridir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir