Türkiye’de aktif olarak hizmet veren dev üreticilerden OPPO’nun ilk Android tablet modeli OPPO Pad için resmi tanıtım uzun bir bekleyişin ardından gerçekleşti. OPPO Find X5 serisi ve OPPO Enco X2 kablosuz kulak modellerin ardından firma için bir ilke imza atan OPPO Pad Android tablet modeli ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Görülebileceği üzere iPad Pro benzeri modern bir tasarım üzerine kurulan bu ürün, farklı renklere sahip ve arka kısmında da dikkat çeken bir detaya sahiptir. 

Vivo Y33s Türkiye’de de satışa sunuluyor

Cihaz ile beraber sunulan kalemi Apple Pencil gibi yan kısmında manyetik olarak şarj edilme özelliğine sahip olan bu ürün, teknik olarak bakıldığı zaman Snapdragon 870 işlemci üzerine kuruludur. Bunun yanı sıra cihaz 11 inç boyutunda bir LCD panel özelliğine sahiptir. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu ekranda 2560×1600 piksel çözünürlük özelliği bulunuyor. Cihazın ön kısmında 8 megapiksel selfie kamerası bulunan bu tablet, arka kısmında ise tek bir 13 megapiksel kamera barındırıyor. 

18 6

33W şarj destekli 8.360 mAh kapasitesinde pil özelliğine sahip olan bu tablet ve en üstte 6 / 8 GB RAM (2 GB sanal) + 128 / 256 GB dahili depolama sunan OPPO Pad, Dolby Atmos destekli dörtlü bir hoparlöre sahiptir. Tablette işletim sistemi olarak Android 11 ve ColorOS arayüzü bulunuyor. Bu arayüze “ColorOS for Pad” adı veriliyor ve çoklu pencere de olmak üzere tablete özel gelişmiş düzeyde özellikler sunuluyor. Tabletin aktarılan başlangıç fiyatı 325 euro şeklindedir. Üst sürümler ise 381 euro ve 424 euro seviyesindedir. OPPO’nun ürün seçenekleri arasına eklediği ilk Android tableti ilk önce yurt dışında edilebilir bale gelmesinin ardından Türkiye’de de satışa sunulabilir. Fakat bu konu ile ilgili olarak galen bir resmi bilgi aktarılmamıştır. OPPO, Türkiye’de resmi olarak yer almasına karşılık pek çok ürününü Türkiye’de satışa sunmuyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir