Samsung Galaxy A35 için çok büyük bir sızıntı yaşandı. Serinin yeni modeli ilk kez canlı olarak görüntülendi.

Samsung’un orta segmentteki iddialı serisi A serisinin yeni üyesi Samsung Galaxy A35 olacak. A34’ten sonra gelişmiş özelliklerle desteklenecek yeni modelde yer alacak özellikler merak ediliyor. ancak özelliklerden ziyade Galaxy A35 5G’nin canlı fotoğrafları paylaşıldı. Yeni fotoğraflar tasarımda çok büyük değişikliğe gidilmediğini de gözler önüne serdi.

İşte Samsung Galaxy A35 5G

Samsung Galaxy A35 için sızdırılan görsel şöyle;

Samsung Galaxy A35 5G canlı olarak görüntülendi
Samsung Galaxy A35 5G canlı olarak görüntülendi

Sızdırılan görselin dışında telefonun model numarası ortaya çıkmıştı.”SM-A356N” model numarasıyla geliştirilen yeni modelde sıralı olarak 3’lü arka kamera modül bölümü var. LED flaş ve kameraların dikey olarak sıralanması, daha önce sızdırılan CAD tasarımlarıyla uyumlu görünüyor. Bu bakımdan A35 hakkında bugüne kadar yapılan sızıntılar büyük oranda doğrulanmış durumda. Yeni modelde tasarım ve özellikler olarak farklı iddialar gündemde. İşte telefonda yer alması beklenen özellikler;

  • Boyutlar: 161.6 x 77.9 x 8.2mm
  • Ekran: 6.6 inç OLED panel, 120Hz yenileme hızı ve FullHD çözünürlük
  • RAM: 6 GB RAM
  • İşlemci: Exynos 1380
  • İşletim sistemi: Android 14
  • Ek özellikler: 5G, NFC ve SD kart

Yeni modelde büyük bir tasarım değişikliği olmasa da donanımlar ve işlemcide yapılan yükseltmeler daha iyi bir performans sunacak modelin geldiğini gösteriyor. En iyi işletim sistemi ve 6.6 inçlik OLED ekranıyla dikkat çeken telefon Samsung’un orta segmentteki iddiasını pekiştirecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir