Samsung, 2022 yılındaki Galaxy A serisi için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni yılda piyasaya sunulacak Galaxy A23 modeli için yeni sızıntılar geldi. İlk bilgilere göre telefon 4G ve 5G olmak üzere 2 farklı versiyon ile satışa çıkacak.

Samsung’un en iddialı telefon serilerinden birisi olan Galaxy A serisinin yeni yıldaki ilk modellerinden birisi Galaxy A23 olacak. Daha önce şirket için yaşanan sızıntılarda 2022 yılında piyasaya sunulacak A serisi modeller belirtilmişti. Doğrulanmamış listeye göre Galaxy A23 ile birlikte 2022 yılında piyasaya sunulacak diğer A modelleri şöyleydi; Galaxy A13, Galaxy A33, Galaxy A53 ve Galaxy A73. A serisinde özellikle Galaxy A13’ün en düşük model olması bekleniyor. Ancak A13 ve Galaxy A23 dışında şu ana kadar diğer modellerle ilgili bilgi paylaşılmadı.

Samsung Galaxy A22 5G

Galaxy A23 özellikleri neler olacak?

Yeni rapora göre Samsung, Galaxy A23 modelini A22’nin yerini alacak şekilde geliştiriyor. Samsung, söz konusu akıllı telefon için 4G ve 5G versiyonlarını geliştirecek. Bu sektörde biraz sürpriz oldu. Zira şirketin yeni yıl itibariyle 4G teknolojisini kullanması beklenmiyordu. Yeni yıl ile birlikte iki farklı versiyonun bir gelenek olması bekleniyor. Tüm bu detaylar ile birlikte Galaxy A23’de yer alacağı sızdırılan yeni özellikler şöyle;

  • Dimensity 810 işlemci (Bazı bölgelerde ise Exynos çip kullanılabilir)  
  • 50 MP ana kamerayla
  • Yüksek yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlük LCD panel
  • 5.000 mAh kapasiteli, 25W hızlı şarjlı büyük batarya

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir