FCC’nin internet sitesinde yer almasıyla birlikte 5G destekli Samsung telefonların bütçe modelleri için geri sayım başladı. İşte detaylar:

Samsung Galaxy Z Flip4’ün ilk basın görseli yayınlandı

Samsung’un Mart ayında piyasaya sürdüğü Galaxy A23 modelinin 5G destekli versiyonu için çalışmalara devam ediyor. Çeşitli veri tabanlarında ve performans testlerinde boy göstermeye başlayan yeni bir telefon nihayet Geekbench’te gün yüzüne çıktı.

Samsung Galaxy A23 5G lansman tarihi yaklaşıyor

Telefonun RAM ve işletim sistemi gibi detayları açıklanırken Geekbench skoru da belli oldu. Şimdi, telefonla ilgili en son ayrıntılar ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) web sitesinde ortaya çıktı. Son gelişmelerle birlikte 5G’yi destekleyen düşük bütçeli telefonlar için geri sayım başladı.

Samsung Galaxy A23 5G, aşağıdaki model numarası ve sürümü ile ABD FCC web sitesinde tanıtıldı:

  • SM-A236M/DS, SM-A236M/DSN, SM-A236M/N
  • SM-A236B/DS, SM-A236B/DSN, SM-A236B/N
  • SM-A236E/DS, SM-A236E/DSN, SM-A236E/N

FCC web sitesinde, yakında çıkacak olan Galaxy A23 5G, üç farklı model ve versiyonda yerini aldı. FCC tarafından paylaşılan bilgilere dayanarak, yeni telefonun en az üçlü arka kamera kurulumuyla geldiği görülüyor. Adından da anlaşılacağı gibi 5G uyumlu olacak bir telefon birden fazla 5G bandına sahip.

Galaxy A23 5G ayrıca çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 pound ile gelecek. Paylaşılan sertifika ayrıca microSD kartlar ve NFC desteğinden bahseder. Cihaz ayrıca 25W hızlı şarjı da destekleyecek. Telefon ayrıca kutuda 25W şarj cihazı içerecek.

Yapılan testlerde Samsung’un yeni telefonunda 5.000mAh Galaxy M52 5G pil kullandığı görüldü. Bu pilin yeni düşük maliyetli 5G özellikli telefon modellerinde de kullanılması bekleniyor. Geekbench listesine göre Samsung Galaxy A23 5G, Snapdragon 695 SoC, Adreno 619 ekran kartı, 4GB RAM ve One UI 4.0 destekli Android 12 işletim sistemi ile gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir