Güney Koreli marka Samsung, ürünlerine yeni güncellemeler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise Galaxy Tab A7 Lite için One UI 4.1 güncellemesi sunuldu.

Samsung bir yandan düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği ile yeni akıllı telefon, saat ve kulaklık modelini tanıtmaya devam ederken, diğer yandan ise piyasada bulunan modellerine güncelleme desteğini sürdürüyorlar. Şirketin bütçe dostu olarak Galaxy Tab A7 Lite modeli için Android 12 tabanlı One UI 4.1 güncellemesi sunuldu. Bu yeni güncelleme güvenlik iyileştirmeleri ve yeni özellik ile geliyor.

One UI 5.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar

Samsung Galaxy Tab A7 Lite, One UI 4.1 güncellemesi aldı

samsung bir tabletine daha one ui 4 1 guncellemesi veriyor

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Android 11 tabana sahip olarak One UI 3.1 ile gelen bu yeni tablet, sahip olduğu fiyatlandırma ile bütçe dostu olarak karşımıza gelmişti. Bir süre önce yeni güncelleme sunulacağı belirtilen Tab A7 Lite için yeni güncelleme sunuldu ve bölgesel olarak dağıtılmaya başlandı. Tabletinizde One UI 4.1 güncellemesi yapmak için cihazınızda yüzde 60 batarya ve 2 GB depolama alanı gerekiyor. Daha sonra:

  • Ayarlara girin.
  • Seçeneklerde yer alan Yazılım Güncellemesi seçeneğine tıklayın.
  • Güncelleme cihazınıza geldi ise İndir seçeneği karşınıza gelecektir.
  • Yeni sürümü cihazınıza kurabilirsiniz.

 Samsung’un geçtiğimiz yıl sunduğu Galaxy Tab A7 modeli 8.7 inç ekran boyutuna ve 5100 mAh bataryaya sahip durumda. 15W hızlı şarj desteğine sahip olan modelde 2 megapiksel arka 2 megapiksel de ön kamera bulunuyor. Modelin ayrıca 3 GB RAM ve 32 GB depolamaya sahip olduğunu belirtelim.   

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir