Güney Kore merkezli başarılı teknoloji şirketlerinden Samsung, yılın son çeyrek raporları ile finansal anlamda rekor kırmayı başardı. Firma içerisinde işler son derece iyi bir şekilde seyrediyor. Samsung, 2021’in son çeyreğinde 63 milyar dolardan fazla gelir ve 11 milyar dolardan daha fazla operasyon karı olduğu açıklandı. 

4 15

Firmanın elde ettiği bu rakamlar ile kendisinin çeyrek rekorunu kurduğunu dile getirirken, firma yalnızca bununla da kalmadı. 2021 yılının toplamında 232 milyar dolar gelir elde eden başarılı şirket, 2021’de toplar kar oranını 43 milyar dolara kadar çıkardı. Yapılan açıklamaya göre firma 2021 yılının toplamında da yıllık olarak finansal rekor kırmayı başardı. Bu anlamda yönetimsel olarak mutlu günler geçiriliyor. Samsung için açık olarak belirtildiği üzere 2022 yılı da güzel geçecek gibi gözüküyor. Yeni yıl için pek çok akıllı cep telefon ve tablet hazırlayan şirket, bu yılın en sonunda OLED TV pazarında da yer alacak ve burada çok iddialı olarak hareket edecek. 

Sosyal medya deneyiminin yeni ismi MeetWeb tanıtıldı

Akıllı cep telefonların kendisi yanında telefonlar için hazırlanan parçalardan odlukça büyük rakamlar elde eden Samsung, aynı zaman içerisinde SSD ve monitör gibi PC pazarına çözümleriyle de büyük gelirler elde etmeye devam ediyor. Çip ve RAM gibi alanlarda pazara hakim olan başarılı şirket, LCD TV’leriyle de en büyük isimler arasında yer alıyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir