Katlanabilir akıllı telefon pazarında lider konumda olan Samsung, Apple için katlanabilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını doğruladı. Samsung, Seul’deki SID İnceleme Atölyesi’nde, Apple için dolaylı olarak büyük bir katlanabilir ekran geliştirdiğini açıkladı. Bu katlanabilir ekran iPhone için olmayacak gibi görünüyor.

Apple’ın katlanabilir ekranı bir Macbook için olabilir

Bir Samsung yöneticisi SID Review etkinliğinde, Apple’ın katlanabilir ürün pazarında başarılı olması için katlanabilir bir ürününü ticarileştirmesi gerektiğini söyledi. Yöneticinin söylediklerine göre katlanabilir panel bir dizüstü bilgisayarda, yani bir MacBook’ta kullanılmak için tasarlanıyor olabilir.

Samsung, Apple için katlanabilir ekran üzerinde çalıştığını doğruladı

Apple’ın katlanabilir ürününü tanıtmadan önce, Samsung’un Apple standartlarına uygun olarak katlanabilir ekran teknolojisindeki bir kaç sorunu çözmesi gerekiyor. Katlanabilir ekran teknolojisindeki giderilmesi gereken kusurlar panel dayanıklılığı ve katlama izinin iyileştirilmesi olabilir.

Henüz iki taraftan da konuya ilişkin net bir açıklama gelmese de Samsung dolaylı yoldan Apple için büyük bir katlanabilir ekran üzerinde çalıştığını kabul etmiş oldu. İki teknoloji devinin de katlanabilir ekran teknolojisine dair yakın zamanda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir