Türkiye’de sağlık turizmi hizmeti veren New Me, Booking mantığını sağlık turizmine taşıyan bir pazar yeri olarak öne çıkıyor. Estetik dikeyinde faaliyet gösteren New Me, sağlık turistleri ile hekim ve hastaneleri buluşturuyor. Kullanıcılar, platform üzerinden tedavi ve sağlık kurumları hakkında bilgi alabiliyor, tedavi ödemelerini taksitli ödeme seçenekleriyle online ortamda gerçekleştirebiliyor. Tercih ettikleri hekimlerle video görüşme de yapabilen kullanıcılar, sağlık danışmanları eşliğinde tüm süreçleri için destek alabiliyor.

New Me Yatırımcıları kimler 

New Me, Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarından 500 bin dolar yatırım aldı. Keiretsu Forum Türkiye, TRAngels melek yatırımcıları, Angel Effect, Alemşah Öztürk ve Claus Bollrath’ın da aralarında bulunduğu yatırımcılar, sağlık turizmi alanındaki 5 yıllık deneyimi ve küresel vizyonu olan güçlü bir kadro ile çalışan New Me’ye güven duyduklarını dile getirdiler.

Sağlık Turizmi Pazar Yeri New Me'ye 500 Bin Dolar Yatırım

Hedefler ve Gelecek Planları

New Me, Türkiye’de sağlık turizmi pastasından en az %5 pay alarak liderliğini pekiştirmeyi, dünyadaki sağlık turizmi pazar yerleri arasında ise ilk 5’te sıralanmayı hedefliyor. Yatırımı küresel açılmak için de kullanmayı planlayan New Me, Tayland gibi sağlık turizmi pazarıyla öne çıkan 3 ülkede pazar lideri olmak için çalışıyor.

Sağlık Turizmi Pazarı için Farklı Bir Yaklaşım

New Me, Türkiye’deki diğer sağlık turizmi acentelerinden farklı bir yaklaşıma sahip. İş modellerinin birebir benzerinin Türkiye’de olmadığını vurgulayan CEO Ahmet Fırat, alışılagelmiş seyahat deneyimini sağlık turizmine uyarladıklarını belirtti. Nitelikli estetik cerrahlarını, tedavi kliniklerini ve hastanelerini dünyanın dört bir yanından sağlık turistleriyle buluşturan New Me, kullanıcılarına otel, transfer, refakatçi, komplikasyon sigortası gibi farklı ürün ve hizmetleri de tek platformdan satın alma ve yönetme imkanı sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir