Rockstar Games’in resmi platformu olan Social Club için hesap açma işlemlerini bilmiyorsanız Rockstar Games Social Club hesap açma adımlarını takip edebilirsiniz.

Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen oyunların online bir şekilde oynanması ve etkin bir şekilde özelliklerin kullanılması adına Rock Stars Games Social Club hesap açma işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

GTA 6 sistem gereksinimleri

Rockstar Games Social Club hesap nasıl açılır?

Rockstar Games Social Club hesap açma adımlarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başlatabilir ve ardından adım adım işlemleri takip ederek hesabınızı oluşturabilirsiniz.

  • Resmi internet sitesine giriş yapın
  • Yeni hesap açmak için gerekli olan doğum tarihi bilgilerinizi girin.
  • Açılacak yeni ekrandaki kurallara onay verin.
  • Ardından hesaba erişim sağlamak adına mail adresi, şifre ve kullanıcı adı gibi istenen diğer bilgileri doldurun. Eğer güncellemeler hakkında bilgi almak istiyorsanız en altta yer alan Onay kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
  • Bir sonraki adımda girmiş olduğunuz mail adresine gelen 6 haneli kodu girmeniz istenecektir. Mail adresinizi kontrol ederek onay kodunu ilgili alana girin ve son aşamayı da tamamlayın.

Adımları takip ettikten sonra hesabınız oluşturulmuş olacaktır. Rockstar Games Social Club hesap açma işlemleri bunlarla sınırlı olsa da oyunlarda bu hesabı kullanmak için orijinal olarak oyunun satın alınması gerekmektedir. Hesabınız açıldıktan sonra platformda yer alan istemciyi bilgisayarınıza indirebilir, hangi oyunların desteklendiğini oyunlar bölümünden görebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir