Geçtiğimiz yıl içerisinde Capcom’un Resident Evil 4’ün yeniden yapılması için geliştirme sürecine başlandığına dair çeşitli bilgiler ortaya çıktı. Şimdi ise GameSpot tarafından aktarılan haberlere göre Fanbyte tarafından aktarılan yeni bir bilgiye göre, Resident Evil 4 Remake hakkında daha fazla ayrıntı sunuldu.

Sitenin güvenilir kaynaklarından elde edilen bilgilere göre Capcom, yeniden yağımda orijinal oyuna tam olarak sadık kalmayacak ve oyundaki bazı sahneler önemli miktarda değişecek. Bu anlamda oyunda bulunan ana karakter Leon Kennedy’nin enfekte olmuş bir köylü grubuna karşı savaşmış olduğu oyunun açılış sekansı da içerisinde olmak üzere önemli bir kısmının orijinal oyundakinin aksine gece geçeceği belirtiliyor. 

3 9

Bunun yanı sıra orijinal Resident Evil 4, seriyi hayatta kalma-korku türünden biraz da olsa uzaklaştırarak oyuncuları aksiyon dozu daha da yüksek bir maceranın içerisine çekiyor. Fakat yeniden yapımda söz konusu bu durumun değişiklik gösterebileceği ve korku dozunun da daha yüksek olabileceği dile getiriliyor. Fanbyte’tan elde edilen bilgilere göre bu yaklaşımda, Resident Evil 4’ün korku ve doğaüstü unsurlar ile beraber büyük önem veren orijinal prototip sürümlerinden ilham alınıyor.

Samsung Galaxy M23 5G modelinin bazı özellikleri sızdırıldı

Bunlara ek olarak oyuncuların Ada Wong karakterlerini kontrol ettikleri orijinal “Assignment” ve “Separate Ways” ek içeriklerinin oyunculara daha iyi bir yan hikaye deneyimi sunmak adına yeniden düzenlenebileceği belirtilirken yan karakterlere de daha güçlü bir rol ve daha fazla ekran süresi verildiği iddia ediliyor. Son olarak  belirtmek gerekirse Capcom’un internet sitesinde, 21 Şubat günü sona erecek olan bir geri sayım başlatıldı. Capcom’un bu geri sayım bittiği an yeni bir oyun duyurusu yapacağı ve bu yeni oyunun da Resident Evil 4 Remake olabileceğinin altı çiziliyor. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir