Resident Evil 4’ün yeniden yapımının şu anda Capcom için tatmin edici satışlar oluşturarak, lansmanından sonraki sadece 2 hafta içinde 4 milyondan fazla kopya sattı. Resident Evil 4’ün yeniden çevriminin geliştiricisi Capcom, oyunun satış başarısını beklendiği gibi doğrulayan bir açıklama yaptı. Capcom’un geçen ay açıkladığı gibi, oyun piyasaya çıktığı ilk iki günde 3 milyonun üzerinde kopya sattı.

Capcom’dan yapılan açıklamaya göre “Resident Evil 4, yalnızca Chainsaw Demo’nun lansmanından önce yayınlanmasıyla ilgi ve dikkat çekmedi. Ancak, müşterilerden gelen son derece olumlu tepkilerin ardından oyunun satışları da istikrarlı bir şekilde arttı ve dünya çapındaki satışları 4 milyon adedin üzerine çıkardı.”

Resident Evil’in Resmi Olmayan Tarihi yazarı Alex Aniel, Resident Evil 4 Remake’in tarihteki en hızlı satan ikinci Resident Evil olduğunu iddia ediyor ve çıkışından yaklaşık bir yıl sonrasına kadar 5 milyon satışa ulaşan Resident Evil 6’yı da geçeceğini tahmin etti. 

Resident Evil 4 Remake Mercenaries Modu

Şirketin açıklamasının geri kalanı, “Capcom, The Mercenaries’in ücretsiz ek indirilebilir içeriğinin 7 Nisan’da yayınlanması da dahil olmak üzere oyunun satışlarını artırmaya odaklanmaya devam edecek.” şeklinde.

Mercenaries modunda oyuncular, virüs bulaşmış düşmanlara karşı dalga tabanlı bir saldırı düzenler. Oyuncular, süre dolmadan önce bu süreli mücadelelerde olabildiğince çok düşmanı ortadan kaldırmalıdır.

Leon, Luis, Krauser ve Hunk, 7 Nisan’da çıkacak olan kipteki oynanabilir dört karakterdir. PC, PS4, PS5 ve Xbox Series X|S’in tümü Resident Evil 4’ü destekler.

Resident Evil 4 yeniden yapımı, incelemeler açısından büyük beğeni topladı. Özellikle oyunu ilgi çekici hale getirmek oyuncularda heyecan yaratabiliyor ve bu hayatta kalma oyunları serisi hayranlarının yüksek beklentilerini karşılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir