Bir FanByte raporuna göre Capcom, Resident Evil 4’ün yeniden yapımını orijinalinden daha korkutucu hale getirecek.

FanByte, Resident Evil 4 oyunu hakkında yeni bir rapor hazırladı. Bu noktada Resident Evil 4’ün yeniden çevriminin 2022’de duyurulacağını paylaştı. Capcom, Resident Evil 2 ve 3 remake’lerini yayınladıktan sonra, Resident Evil 4’ün birçok remaster görme zamanı geldi.

Rapora göre Capcom, remake versiyonu için çalışmalara başladı. Resident Evil 2 çok iyi karşılandı. Bu noktada Resident Evil 4’ün bu yılın başlarında duyurulması beklentiler doğrultusunda.

Resident Evil 4’ün yeniden çevrimi orijinalinden daha korkutucu

Resident Evil 4 remake, orijinal oyunun tam bir kopyası değil. Capcom’un üretim tonunu bunun yerine ürkütücü tarafa kaydırmak istediği iyi biliniyor. Örneğin, oyunun ikonik köyüne gündüz girmek yerine Leon’un girişi gece gerçekleşiyor. Diğer karakterlerin daha fazla ekran süresi ile daha belirgin bir rol oynayacağı söyleniyor.

Resident Evil 4 remake için hazırlıklar başladı

Resident Evil 4’teki en büyük değişiklikler bile ana yapım hikayesini etkilemiyor. Bunun yerine Capcom, oyun için iki yan hikaye geliştirmeye devam etmek istiyor. Bu atamalar: Ada’dan ayrı yollar olması gerekiyordu. Her ikisi de, franchise boyunca görünen Resident Evil 4’te destekleyici bir oyuncu olan Ada Wong’a odaklanıyor.

Raporda belirtilen kaynaklar, bunların ücretli DLC olarak mevcut olup olmadığını henüz doğrulamadı. Bununla birlikte, iki mini maceranın tek bir uzantıya entegre edilmesi planlanmaktadır.
Resident Evil 4 oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir