Resident Evil 4 Remake için oynanış videosu yayınlandı. Leon ve Ashley’nin macerasını ele alan video, merak uyandırmaya başladı.

strongresident evil 4 remake buyuk bir cikis yapacak gibi gozukuyorstrong

Aksiyon-hayatta kalma dünyasının ikonik hale gelmiş yapımlarından biri olan Resident Evil, yeni Remake ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Capcom tarafından 24 Mart’ta yayınlanacak olan Resident Evil 4 Remake’den yeni oynanış videosu geldi.

Resident Evil 4 Remake için 12 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Resident Evil 4 Remake’in 12 dakikadan oluşan videosu yayınlandı. İkonik oyunun beşinci bölümünü ele alan bu video, Leon ve Ashley’in macerasını gösteriyor. Ana karakterler, mutasyona uğramış zombilerden kaçmak için birlikte çalışıyor. Videonun sonlarında ise üçüncü karakter ortaya çıkıyor. Yayınlanan videoda Resident Evil 4’ün mekanik silahlar ve düşmanlar açısından ilerleme kaydettiği görülüyor. 12 dakikalık oynanış, Leon ve Ashley’nin bir merdiveni geçmek için iş birliği yaptıklarını ve enfekte köylülerle karşılaştıklarında Leon’un Ashley’i tehlikeden koruduğunu gösteriyor.  

Köylülerin kafasına yapışan, ahtapot benzeri kollarla saldıran yeni bir tür karşımıza çıkıyor. Oyunun haritasının bir kısmı, oyuncuların ziyaret edebileceği farklı yerleri vurgulaması ile merak uyandırıyor. Ayrıca envanter yönetimi ile satıcılardan ürün satın almayı ve yakın dövüş saldırılarını da detaylandırmayı hedefliyor. Hayatta kalma üzerine kurulu olan bu oyun 24 Mart’ta piyasaya sürülecek. Daha önce yaptığı açıklamaya göre Capcom, orijinal yapıma sadık kalmayı ve yeni oyunculara hitap etmeyi amaçlıyor.

Resident Evil 4 Remake, klasik korku yapımı olan bu oyunu modelini modern platformlara taşımak istiyor. Orijinal oyun 2005 yılında yayınlandığında serideki en iyi oyunlardan biri olarak kabul görmüştü. Resident Evil 4 Remake’nin yeni sürümü ise 24 Mart’ta PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Windows için çıkacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir