Redmi’nin akıllı saat versiyonunun 2. serisinin Lite modeli Avrupa’da satışa çıktı. Redmi Watch 2 Lite özellikleri ve fiyatı bir kez daha gündeme geldi.

Akıllı saat sektöründeki rekabet günden güne artıyor. Farklı markaların yeni modelleri ile giriş yaptığı sektörde yeni bir versiyon daha Avrupa’da satışa çıktı. Redmi Watch 2 Lite adındaki akıllı saatini geçtiğimiz aylarda tanıtan Xiaomi, bu modeli ile şimdi Avrupa’ya giriş yaptı. Almanya’dan başlamak üzere tüm Avrupa bölgesinde satılacağı belirtilen yeni akıllı saat ile birlikte Lite versiyonunda yer alan etiket fiyatı ve Avrupa versiyonunda yer alan özellikler de merak edildi.

Redmi Watch 2 Lite Avrupa fiyatı ne kadar?

Avrupa için özel bir fiyatlandırma ile satışa sunulan akıllı saatlerde 69.99 Euro ve 79 dolarlık fiyat etiketleri kullanılacak. Başlangıç aşamasında sadece siyah renk ile satışa çıkarılacak olan akıllı saatlerin mavi ve beyaz gibi diğer iki renk seçeneği önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alacak. 

Redmi Watch 2 Lite özellikleri neler?

1.55 inç büyüklüğündeki dokunmatik bir ekrana sahip olduğu açıklanan akıllı saatlerde 360 x 320 piksel çözünürlük destekleniyor. Sağlık alanında pek çok farklı ölçüm yapma yeteneğine sahip olan saat; kalp atışı takibi, adımsayar, kan oksijen seviyesi ölçme gibi pek çok yenilikçi sensöre sahip. Spor yapmak isteyenler için 100’ü aşkın spor modunun bulunduğu akıllı saatte aynı zamanda dış alanlardaki kullanım için suya karşı dayanıklılığı güçlendiren 5ATM sertifikası var.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir