Xiaomi’nin alt markası olan Redmi için bugün önemli duyurular gerçekleşti. Redmi Turbo ailesi ve aynı zamanda Redmi Turbo 3 sunuldu. Xiaomi firmasının uzun süredir Türkiye’de de yer alan fiyat-performans odaklı alt markası olan Redmi, bugün ‘K’ ve ‘Note’ serilerinin arasına ‘Turbo’ serisini ekleyeceğini duyurdu. 

Yapılan resmi bir açıklamaya göre Redmi Turbo serisindeki telefonlar direkt olarak yüksek performansa odaklandı. Turbo cihazların orta seviye akıllı telefon pazarını değiştireceğini belirten Redmi başkanı Thomas Wang, bu seriden gelecek ilk telefonun Turbo 3 olacağını da söyledi. 

Bu model hakkında henüz çok fazla detay bulunmuyor ancak yüksek bir beklenti oluşturdu. K serisi ile direkt olarak amiral gemilerini hedef almaya devam edebilir denilen Redmi, Note serisiyle daha çok kamera tarafına odaklanacağı ifade ediliyor. Turbo serisindeki modellerle ise yüksek oyun performanslarıyla öne çıkacak gibi gözüküyor. 

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi için bugün önemli duyurular gerçekleşti. Redmi Turbo ailesi ve aynı zamanda Redmi Turbo 3 sunuldu.

Bunun öncesinde gündemimize gelen, Redmi Note 13 Pro+ 5G “Xiaomi Fan Festivali Özel Tasarımı” modelinin Türkiye’de 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışı yapılmasıydı.  Türkiye’den 12 GB RAM + 512 GB depolama özelinde 25 bin TL’den elde edilebilen gümüş renk temelli Redmi Note 13 Pro+ 5G “Xiaomi Fan Festivali Özel Tasarımı” modeli için, Xiaomi Türkiye tarafından kısaca şu duyuru geçildi: “Xiaomi Fan Festivali 2024 modeli için yeniden tasarlanan Mistik Gümüş özel tasarımı, tutkumuzu, ortak değerlerimizi ve daha iyi bir dünya yaratma kararlılığımızı kutlamakta.” 

Redmi Kullanıcılara Ucuz Ürün Satmaya Devam Ediyor

Dikkat çeken indirimler getirecek Xiaomi Fan Festivali 2024 hakkında ise marka geçtiğimiz gün şunları söylemişti: “ Her firmanın kuruluş yıldönümü olan 6 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte dünyanın dört bir yanındaki Xiaomi Fanları için özel promosyonlar yapılmakta ve etkinlikler yapılıyor. Markanın 14. kuruluş yıldönümünü kapsamında festival bu yıl ‘İkonik Anlar’ adlı  teması altında düzenlenecek ve Xiaomi fanlarıyla birlikte yaşanan ortak anlara odaklanılacak. “ dedi.

Ek olarak, 6 Nisan tarihinden itibaren indirimli fiyattan cihazların satışta olacağı Xiaomi Fan Festivali 23 Nisan tarihine kadar devam edeceği planlanıyor. Bu kapsamdaysa Xiaomi’nin en sevilen serilerinin cihazlarından biri olan Redmi Note 11 Pro+ 5G 6GB + 128GB cihazıindirimli kullanıcı fiyatı 10 bin 599 TL olurken, 8GB + 256GB modeli indirimli kullanıcı fiyatı 12 bin 099 TL olacağı söylendi. 

Redmi Note 12 6GB + 128 GB telefonuysa sadece 8 bin 99 TL’ye satın alınabiliyor. Bunların aksine POCO F5 Pro 12 + 512 GB 26 bin 999 TL özel fiyatla satışta olurken Xiaomi’nin en beğenilen tabletlerinden biri Redmi Pad SE 8 GB + 256 GB 7 bin 299 TL’ye kullanıcılarıyla buluşacağı aktarıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir