Teknoloji devi Xiaomi, uzun süredir devam eden Redmi Note serisinin başarısını gözler önüne seren bir gönderi yayınladı.

Akıllı telefon dünyasında birçok kişinin zihninde bir numara olan Xiaomi, adından övgülerle söz ettirmeye devam ediyor. 2019 yılında Xiaomi’den farklı bir marka haline gelen Redmi ile adını entegre eden Redmi Note serisi, satış anlamında büyük bir başarı elde etti.

Xiaomi 240 milyon Redmi Note sattı

Xiaomi resmi web sitesinde bir gönderi yayınladı. Şirket, Redmi Note serisinin piyasaya sürülmesinden bu yana 240 milyon adet sattığını açıkladı. Mart 2014’te Redmi Note’un piyasaya sürülmesinden bu yana satışlar arttı.

Xiaomi, bir saat içerisinde rekor kırdı

Geçen Mayıs ayında 200 milyon dolara aynı duyuruyu yapan şirket, son sekiz ayda 40 milyon Redmi Note sattı. Koronavirüs salgını ve buna bağlı küresel çip sıkıntısı ışığında şirketin dikkate değer bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz. Dünya çapında oldukça popüler olan Xiaomi, 2022 yılında bu hızla giderse satışlarında 300 milyona ulaşacak gibi duruyor.

Redmi Note 11S için geri sayım devam ediyor

Şirket, Redmi Note serisine yeni bir telefon eklemek için kolları sıvadı. Ocak ayında çıkacak olan telefonla ilgili bilgiler büyük kaynaklardan akmaya devam ediyor. Paylaşılan bilgilere göre cihazın RAM ve depolama seçenekleri açısından 6GB/64GB, 6GB/128GB, 8GB/128GB olması bekleniyor.

Ayrıca Redmi Note 11S, Android 12 tabanlı MIUI 13 ile donatılacak. Ön tarafında 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED panele sahip olacak ve cihazda 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro sensör bulunacak.

Redmi’nin yeni cihazları hakkında daha detaylı bilgi edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Xiaomi ürünlerini beğendiniz mi? Lütfen yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir