Xiaomi Redmi Note 11 serisi geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtımı yapıldı. Telefonun satışa sunulmasıyla beraber satışlarda adeta patlama yaşandı. 

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Plus adlı akıllı cep telefonlar geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtılmıştı. 28 Ekim günü düzenlenen etkinlik ile beraber şirket, bu yeni akıllı cep telefonların özelliklerine resmi olarak açıklık getirdi. Çin, Hindistan gibi Asya ülkelerine ek olarak Avrupa pazarında da rekor satış rakamları elde edilen bu yeni modeller uzun zamandır bekleniyordu. 

Xiaomi, 1 saatte Redmi Note 11 satışı rekor kırdı

GSM Arena tarafından yapılan haberlere göre, Xiaomi tarafından düzenlenen etkinlik ile beraber bir saat içerisinde şirket satış rakamlar elde etmeyi başardı. Resmi kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Plus’ın ön siparişler de dahil olmak üzere bir saat içerisinde 500 bin adet satış yaptığı ortaya çıktı. Bu cihazların özellikleri şu şekilde aktarıldı. 

23

Xiaomi Redmi Note 11 6.6 inç ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra 90Hz yenileme hızına ve Full HD+ AMOLED panele sahip. Gücünü MediaTek‘in Dimensity 810 işlemcisinden alan bu cihaz aynı zamanda 4/6/8 GB LPDDR4X RAM ve UFS 2.2 destekli 128/256 GB depolama ile geliyor. 2.6 GHz CPU frekansına sahil olan işlemci, 6nm üretim sürecinden geçerek elde edildi. Özellikle de Mali-G57 MC2 grafik işlem birimi dikkat çeken özellikler arasındadır. Dörtlü arka kamera dizilimine sahip olan cihazın ana kamerası 50 Megapiksel iken ön kamerası 16 Megapiksel şeklindedir.

Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Plus özellikleri

22

Redmi Note 11 Pro, 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlükte AMOLED ekran ile geliyor. 120 Hz yenileme ve 320 Hz örnekleme hızına sahip olan bu cihazın ekranı Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon MediaTek Dimensity 920 işlemciye sahip. 6 nm fabrikasyon süreci ile üretilen işlemci, iki adet 2.5 GHz hızlarında çalışan Cortex-A78 ve altı adet 2.0 GHz Cortex-A55 çekirdeğinin yanı sıra aynı zamanda Mali-G68 MP4 grafik yongasına sahiptir. Cihazın kamera kısmında 108 Megapiksel ana arka kamera, 8 Megapiksel (ultra geniş açı), 5 Megapiksel (makro), 2 Megapiksel (derinlik) ve 16 Megapiksel ön kamera yer alıyor. Cihazlar ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir