Redmi Note 13 Turbo adıyla geliştirilen yeni modelin 3C sertifikasıyla doğrulandı. İşte yeni modelde yer alacak özellikler.

Redmi’nin 24069RA21C model numarasına geliştirdiği ve Redmi Note 13 Turbo olarak adlandırılması beklenen yeni model için 3D sertifika süreci tamamlandı. 2023 yılının Mart ayında tanıtılan Redmi Note 12 Turbo modelinin yenilenmiş versiyonu olacak Redmi Note 13 Turbo, rapor sayesinde yeni özelliğe ile açığa çıktı.

Redmi Note 13 Turbo Özellikleri Neler?

Yapılan son sızıntıda telefonun şarj kapasitesi ve hızlı şarjı ortaya çıkarıldı. Rapora göre 5-20VDC 6.1-4.5A’ya (90W Max) kadar güç girişini destekleyecek. Telefonda yer alacak bu özellik, rapor ile resmiyet kazandı.  Resmi olmayan sızıntılara göre ise telefonda 5000mAh kapasiteli bir batarya kullanılacak. Ekranda 1.5K destekleyen OLED panel ile kutudan çıkacak Redmi Note 13 Turbo, Snapdragon 8S Gen 4 işlemcisiyle piyasada olacak.

Redmi Note 13 Turbo’nun Hızlı Şarjı Doğrulandı
Redmi Note 13 Turbo’nun Hızlı Şarjı Doğrulandı

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve kısa sürede önceki modeline göre yüzde 200’lük satış başarısı yakalayan Civi 4 Pro modelinde Snapdragon 8s Gen 4 kullanılmıştı.

Redmi Note 13 Turbo modeli, Poco F6 olarak global pazarda yer alacak. Nisan ayı itibariyle piyasada yer alması beklenen modelde 90W hızlı şarjıyla önemli bir yükseltme sunacak. 5000mAh kapasiteli bataryasıyla uzun süreli kullanımları destekleyecek modelde üstelik hızlı şarjın da olması kullanımda kolaylık sunacak. Yeni modelin de önceki modelde olduğu gibi 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı ve 16 GB RAM + 1 TB depolama alanıyla piyasada yer alacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir