Redmi Note 13 Pro+ için özel sürüm tanıtıldı. Arjantin Futbol Federasyonu ile ortak çalışma sonucunda geliştirilen yeni model tasarımıyla oldukça farklı.

Xiaomi özel bir sürüm olarak geliştirdiği Redmi Note 13 Pro+ tanıtımını yaptı. Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition şeklinde adlandırılan yeni model için Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile yapılan ortaklık da dikkat çekti.

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition Neler Sunuyor?

Sınırlı sayıda üretilen yeni akıllı telefon Arjantin’in ikonik mavi ve beyaz çizgileriyle donatılmış durumda. Federasyonun logolarına da yer verilen tasarımın kutusunda dahi özel çalışma bulunuyor. 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin kadrosunda yer alan Angel Di Maria, Emiliano Martinez ve Rodrigo De Paul’un resimleri de bulunuyor. Özelleştirilmiş şarj cihazı, kablo, SIM kart çıkarma aparatı ve geçmiş şampiyonların yer aldığı özel kartları ile kutu içeriğini zenginleştiren Xiaomi, özellikle futbola ilgi duyan ve Arjantin’e yakınlık hisseden taraftarlar için özel bir sürüm geliştirmeyi tercih etmiş.

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition Tanıtıldı
Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition Tanıtıldı

Arjantin denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi olan Messi de unutulmamış. Messi’nin 10 numaralı forması, altın renklerle telefonun arkasında yer alıyor. Tasarım dışında teknik özelliklerde farkın olmadığı Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, özel sürüm olarak satın alınabilecek. Şirket yeni modelin hangi pazarlar ile sınırlı olacağını duyurmadı.

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition Özellikleri

Redmi Note 13 Pro+ 5G, IP68 toza ve suya dayanıklılık derecesi ile birlikte kullanıma sunuluyor. 2712 x 1220 ekran çözünürlüğü ve 120Hz ekran yenileme hızı ile akıcı bir grafik kalitesi sunacak olan Xiaomi, üstelik bu etkileyici ekranında Gorilla Glass Victus koruması ile dayanıklılığı arttırıyor. 6.67 inç OLED ekranı, Android 14 işletim sistemi, MediaTek Dimensity 7200 işlemci ile yeni modelde performans üst düzeyde tutulmuş durumda. Telefondaki diğer özellikler şöyle;

  • RAM: 12GB LPDDR5 RAM
  • Depolama Alanı: 512GB UFS 3.1
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 200 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş ve 2 MP makro kamera
  • Bağlantı Seçenekleri: Çift SIM, 5G, WiFi 6E, Bluetooth 5.3, GNSS, NFC ve USB Type-C
  • Ek Özellikler: Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlör, ekran içi parmak izi sensörü ve IR blaster
  • Batarya: 120W kablolu şarjı destekleyen 5.000 mAh batarya

Özelliklerde herhangi bir değişiklik yapmadan tasarımda değişikliğe giden Xiaomi, yeni modeli için yüksek beklenti içerisinde.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir