Redmi Note 12 Turbo, Xiaomi‘nin alt firması olarak yoluna devam eden Redmi tarafından tanıtıldı.Güçlü donanımları uygun fiyat ile kullanıcıya sunan Redmi’nin, Turbo takısı ile piyasaya sürülen cihazı oldukça güçlü görünüyor. 

Redmi Note 12 Turbo aldığı puanla amiral gemilerini yerinden edecek!
Redmi Note 12 Turbo Amiral Gemilerini Tahtından Edecek

Xiaomi’nin alt firması olarak üretime devam eden Redmi, yeni çıkardığı Redmi Note 12 Turbo ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirketin stoklarını tüketen Redmi Note 12 Turbo aynı zamanda sağlamlığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Fiyat kategorisi ile de adından söz ettiren bu telefon sağlamlığı ile de amiral gemilerini aratmıyor.

Redmi Note 12 Turbo Amiral Gemilerini Yerinden Edecek

Kıyaslama uygulaması AnTuTu’nun web sitesinde orta sınıf akıllı cep telefonlarının performansını içeren bir tablo yayınlandı. Nisan ayının başında yayınlanan tabloya göre, Redmi’nin piyasaya sürdüğü yeni Note 12 Turbo liderliğe yerleşti.Note 12 Turbo, tablodaki değerlere bakıldığında açık ara farkla şampiyonluğu elinde tutuyor.

Çinli şirket Redmi’nin yeni akıllı telefonu henüz pazara yeni çıkarılmaya başlandı. Cihaz buna rağmen daha şimdiden rekabeti kızıştırmaya başladı.Akıllı telefon, birinci sınıf donanımı sayesinde  966220 puan alarak ilk sıraya yerleşti. 

Redmi Note 12 Turbo aldığı puanla amiral gemilerini yerinden edecek!
Redmi Note 12 Turbo ,966220 puan alarak ilk sıraya yerleşti. 

Redmi Note 12 Turbo İlk Sıraya Yerleşti

Kategorilerine göre orta sınıf akıllı telefonlar, 1 milyon puanlık hayale Note 12 turbo ile çok yaklaştılar. Orta sınıf telefonlar performans açısından genellikle çok fazla verim sunamıyorlar. Fakat Çinli şirket bu tabuları yıkmaya amaçlıyor. Dolayısıyla yeni Note 12 Turbo, kullanıcılar oldukça sağlam bir performans sunmayı vaadediyor.

Redmi Note 12 Turbo, performansının yanında 270 € (5.666 ₺) fiyat etiketiyle de birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Dünyada ilk bu seride kullanılan Qualcomm Snapdragon 7+ Gen2 işlemcisi sayesinde kullanım ve enerji tüketimi tamamlanan yüksek performans sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir