Redmi Note 11S akıllı cep telefon modeli 108 MO arka kamera ile beraber geliyor. Şirketin biraz daha Pro serisine yaklaşmakta olan versiyon olarak piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

Hackerlar Dark Souls oynanan bilgisayarlara saldırıyor

Popüler Redmi Note serisi her geçen gün genişletilmeye devam ediyor. Çin merkezli başarılı üretici Xiaomi, gelecek ay seriye yeni bir üye daha eklemek adına hazırlıklara devam ediyor. Redmi Note 11S şeklinde adlandırılacak olan bu model ilk olarak Hindistan pazarında yer alacak. 

11

Redmi Note 11Shangi özellikler ile geliyor?

Daha önce ABD’de sertifika alan Redmi Note 11S adlandırmanın aksine biraz daha Pro serisine yaklaşıldığı görülüyor. Öyle ki 108 MP çözünürlüğe sahip olan bir ana sensör vardır. Yine 8 MP ultra geniş ve 2 MP makro kamera ile aynı olacak. Bellek kısmında ise 6GB/8GB RAM seçenekleri ve 64GB/128GB depolama seçenekleri vardır. Buna göre ise bellek özellikleri aşağı çekilmiş bir Pro olacağını söylemek mümkündür. 6.67 inçlik ekran, 16MP ön kamera, 67W hızlı şarj, Dimensity 800 veya Dimensity 920 yonga seti gibi ihtimaller de söz konusudur. Gelecek günler içerisinde ise bu yeni model ile ilgili daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir