Redmi’nin Note serisinin son yıllarda yüksek satış rakamlarına ulaşması şirketin modellere daha fazla ilgi göstermesini sağladı. İyi bir fiyat performans dengesinin yakalanması ile birlikte son yıllarda piyasaya sürülen amiral gemilerinde iyi bir satış grafiğine ulaşan şirket, şimdi Redmi Note 11e modelini tanıtmak için hazırlanıyor.

Uzun zamandan beri küresel piyasalar için tanıtımın yapılması beklenen modelde, Çin ile sınırlı kalan özellikler resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise telefonların 4 Mart tarihi itibari ile 2. versiyon olarak tanıtılacağı belirtildi.

11e
Redmi Note 11e özellikleri

Note 11 Pro olarak Çin’de tanıtımı gerçekleştirilen telefonun küresel versiyonunda Redmi Note 11e adı kullanılacak. Standart versiyonda ise Pro tanımı kullanılmayacak ve Redmi Note 11e olarak bir alt seviye model piyasaya sunulacak. 

Redmi Note 11e Pro özellikleri neler?

Düşük fiyat etiketi ile global pazarda yer alacak olan Redmi Note 11e Pro versiyonu, düşük fiyatına karşın yüksek kapasiteli özellikleri ve güçlü donanımları ile dikkat çekecek. 100 megapiksel ana kamera, 67W hızlı şarj desteği gibi pek çok amiral gemisi düzeyinde özellik ile donatılmış olan Redmi Note 11e Pro, uygun fiyatıyla daha iyi bir model almak isteyenlere 2022 yılında güçlü bir seçenek sunacak. Üçlü arka kamera kurulumu ile daha iyi bir performans sunacak olan modelin 269 dolardan başlayan fiyatlar ile satılması bekleniyor. 

Note11e
Redmi Note 11e Pro özellikleri

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir