Redmi’nin yeni modeli Redmi K80’in Snapdragon 8 Gen 4 ile kullanım sunacağı öne sürüldü. İşte telefonla ilgili gelen son detaylar.

Segmentinin en iyi modellerini piyasa sunan Redmi, yeni modellerinde gücünü daha da arttırmayı hedefliyor. Bu kapsam dahilinde geliştirmelerin devam ettiği Redmi K serisini yeni üyesi Redmi K80 olacak. Geçtiğimiz yıl Kasım ayı itibariyle tanıtımı yapılan Redmi K70 modelleri Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve yeni HyperOS ile tanıtılmıştı. Uygun fiyatı ve güçlü donanımlarıyla dikkat çeken Redmi K70’in ardından bu yıl tanıtılacak Redmi K80 için bilgiler gelmeye başladı. Üstelik yeni modelde beklentiler de oldukça üst seviyelerde.

Redmi K80 Snapdragon 8 Gen 4 Kullanacak
Redmi K80 Snapdragon 8 Gen 4 Kullanacak

Redmi K80 Serisi Neler Sunacak?

Redmi K80 standart ve pro olmak üzere 2 farklı versiyonla piyasada olacak. Bu modellerde kullanılacak işlemciler ise sırasıyla Snapdragon 8 Gen 3 ve Snapdragon 8 Gen 4 olacak. Gelen son bilgilere göre şirket yeni modeller için çalıştırmaları hızlandırmış durumda. Bu da telefonların beklenenden daha erken bir tarihte piyasaya sunulabileceğini gösteriyor.

Önceki modele göre 500mAh artış alacak modeller 5500mAh batarya ile piyasada olacak. Yeni modellerde önceki seriyle benzer şekilde 2K ekran çözünürlüğü desteklenecek. Ancak daha yüksek tepe parlaklığı gibi yeniliklerle desteklenmesi bekleniyor. Modelin çıkış tarihini belirleyecek en önemli etken Snapdragon 8 Gen 4’in kullanıma sunulması. İşlemci için Ekim ayında tanıtım yapılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir