Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin alt markası Redmi , Redmi K60 serisinin tanıtımıyla akıllı telefon portföyünü genişletmeye hazırlanıyor . Redmi K60 serisinin üç yeni cihaz içermesi muhtemeldi. Redmi K60e, K60 ve K60 Pro cihazları. Daha önce şirket, Weibo’da bu yeni dizinin “2023 Yeni Yıl hediyesi” olarak geleceğini belirten bir gönderi paylaştı . Bu gönderi, akıllı telefon serisinin 2022’nin sonundan önce şirketin Çin’deki iç pazarı için piyasaya sürüleceğini öne sürdü. Redmi K60 serisi , 27 Aralık’ta Çin’de saat 19:00’da (yerel saat) piyasaya sürülecek.

redmi k60 serisiyle resmen dalga geciyor tasarim ve lansman tarihi onaylandi


Şimdi Redmi, Weibo’da (GizmoChina tarafından tespit edilen) yalnızca yaklaşan telefon serisinin lansman tarihini doğrulamakla kalmayıp aynı zamanda telefonların tasarımına ilk bakış sunan yeni bir poster paylaştı. Ancak gönderi, teaserda hangi telefonun gösterildiğini doğrulamadı. Dizideki üç cihazın da benzer tasarım profilleri taşıması bekleniyor.

Redmi K60 görselleri yayınlandı

Redmi K60 serisi ,Onaylanan tasarımı

Redmi’nin yeni posteri, Redmi K60 serisi cihazların üç kamera ve hap şeklinde bir LED flaş ünitesi içerecek dikdörtgen şeklinde bir kamera modülüne sahip olacağını ortaya koyuyor. Cihazın üst kısmındaki dış panelin bir mikrofon, bir IR blaster ve bir hoparlör ızgarası barındırması bekleniyor. Ayrıca, yakında çıkacak olan akıllı telefonların da dokulu bir arka panel tasarımına sahip olması muhtemel.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir