Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi’nin alt firması Redmi, uzun bir süredir poster paylaşımlarında bulunan Redmi K50 Gaming Edition oyun telefonu ile kullanıcıların karşısına çıktı. Redmi K50 Gaming ya da Redmi K50G olarak da geçen Redmi K50 Gaming Edition, mobil oyunculuk için özel olarak hazırlanan en yeni Android modeller arasında yer alıyor. 

6 11

Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile amiral gemisi kategorisinde yer alan bu akıllı cep telefon, bu işlemciyi özel sıvı temelli soğutma sistemiyle uzun bir süre boyunca yüksek performansta tutabiliyor. 6,67 inç FHD+ 120 Hz OLED ekrana sahip olan bu oyun odaklı telefon, 120W hızlı şarj desteğinin yanı sıra 4.700 mAh pil özelliğine sahiptir. Cihazın ön kısmında 20 megapiksel selfie kamerası olan telefon, arka kısmında ise IMX686 sensörlü 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameraları bir arada sunuyor. Yan kısmında oyuna özel fiziksel butonlar bulunan K50 Gaming Edition, ekranını Gorilla Glass Victus ile korunuyor, Wi-Fi 6E ile NFC desteklerine sahip ve kutusundan MIUI 13 ile çıkıyor. 

Google, eski PC’leri ve Mac’leri Chromebook’lara dönüştürecek

5 10

Bunun yanı sıra Redmi K50 Gaming Edition için özel bir ortaklık kurmuş durumdadır. Bu ortaklığın arka kısmında ise Mercedes-AMG Formula 1 takımı yer alıyor. K50 Gaming Edition için özel bir Mercedes temalı (Arma ve turkuaz detaylar üzerinden) sürüm tasarlayan firma, ünlü yarış firması ile daha önceki yıllarda da elektrikli scooter için bir araya gelmişti. K50 Gaming Edition için açıklanan bu başlangıç fiyatı ise 8 GB RAM + 128 GB depolama için yaklaşık olarak 520 dolar yurt dışı fiyatı belirtiliyor. 12 GB RAM + 128 GB depolama özelliğine sahip olan model 568 dolar, 12 GB RAM + 256 GB depolama için 615 dolar, Mercedes sürümü içinse 2 GB RAM + 256 GB depolama özelliği ile gelen 662 dolar fiyat açıklaması yapıldı. Cihazın Türkiye’de satışa sunulma ihtimali şu an için bulunmuyor. Bu telefon global pazara farklı bir isim altında sunulursa, ancak o sürüm Türkiye’de satışa sunulabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir