Redmi, dijital yazı defteri olarak Writing Pad adını verdiği ürününü tanıttı. İşte Writing Pad özellikleri.

Redmi Pad tanıtımının ardında dijital yazı defteri olarak geliştirilen Writing Pad tanıtımı da geldi. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilecek olan yeni model, not almak ve karalamalar yapabilmek için dijital bir destek elde edilmesini sağlıyor.

Redmi K60 serisi geliyor

Writing Pad özellikleri

redmi dijital yazi defteri writing padi tanitti

Son dönemlerde bir trend haline gelen bu ürünlerde pazardan pay almak isteyen şirket, yüksek özellikler ile desteklediği yazı defterinde esneklik sağlıyor. Writing Pad, 8.5 inç LCD ekranı kullanıyor. Ekranı ile uzun süreli kullanımlarda dahi herhangi bir rahatsızlık yaratmayan ürün, üstelik 90 gram ağırlığı ile kolay taşınabilir durumda.

Basınca duyarlı bir kalem ile kutudan çıkan Writing Pad’de gölgeler oluşturmak, vuruşlar arasında farklılıklar yakalamak mümkün. Kullanıcıların not tutmak için kalem ve defter kullanmasının önüne geçen Writing Pad, tekrar tekrar yazılıp silinme desteği ile sınırsız bir kullanım sunuyor. Kullanıcılar not alma işlemleri sona erdikten sonra ekranın alt bölümünde yer alan turuncu tuşa basarak tüm içerikleri temizleyebiliyor. Üstelik yazılan içeriklerin silinmesini önlemek adına kilitleme gibi farklı işlevler de mevcut. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir