Redmi’nin yeni modeli Redmi K60 resmi olarak önümüzdeki haftalarda tanıtılacak. Son raporlara göre yeni modelde 30W kablosuz şarj desteği bulunacak.

Redmi’nin yeni modelinde kablosuz şarj desteğinin olacağı ortaya çıktı. Redmi K50 Ultra modelinin tanıtılmasının ardından gözlerin çevrildiği Redmi K60’da amiral gemisi özelliklere yer verilecek.

Redmi A1+ tanıtıldı! İşte özellikleri

Redmi K60 özellikleri

Redmi K60 modelinde tüm teknik özellikler henüz netleşmiş değil. Ancak son raporda kablosuz şarjın ön plana çıkarılması dikkat çekti. Zira rapora göre telefonun iki şarj çeşidi olacak. 67W kablolu + 30W kablosuz ile 120W kablolu + 30W kablosuz olarak şarj konusunda seçim yapılabilecek.  Hatırlanacağı üzere Redmi daha önce de benzer seçeneklerle modelleri piyasaya sürmüştü.

Önceki sızıntılarda, yeni amiral gemilerinin Snapdragon 8+ Gen 1 ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle desteklenebileceği belirtilmişti. 2K ekran çözünürlüğü de raporlarda yer alıyor.

iPhone 14 taklit edilebilir

Yeni amiral gemileriyle ilgili en çok dikkat çeken bir diğer rapor ise iPhone 14 ile ilgili. iPhone 14 ile Dynamic Island’ı tanıtan Apple, bu yeniliği ile büyük dikkat çekmişti. Son raporda ise Redmi K60 serisinde de bu özelliğin olacağı belirtildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir