Bütçe dostu fiyatı ve yüksek özellikleriyle dikkat çeken Redmi A27Q monitör resmen tanıtıldı. İşte Xiaomi’nin alt şirketinden gelen yeni hamlesi…

Xiaomi, bütçe dostu modelleriyle öne çıkardığı Redmi markasının monitör seçeneklerini arttırıyor. Yeni tanıtımı yapılan monitör Redmi A27Q adıyla görücüye çıkarılırken tanıtım sonrasında satış süreci de başladı. 106 dolarlık fiyatı ile uygun fiyattan satışa çıkarılan yeni monitörün özellikleri de dikkat çekici.

Redmi A27Q 2025 Özellikleri

Redmi A27Q modelinde 2K kalite destekleniyor. 2560 x 1440 çözünürlüğün desteklendiği monitörün boyutu ise 27 inç. IPS LCD panel ile kullanımın sağlanacağı ekranda hareket bulanıklığını azaltacak 100Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Tepki süresi ise 6ms. Renk hassasiyetinin olması sayesinde grafik gibi çalışmalarda da kullanılabilecek ekranda çok düşük renk sapma derecesi bulunuyor. DCI-P3 renk gamının %95’ini kapsayarak canlı ve gerçeğe yakın renk yelpazesine sahip olan ekran 16,7 milyon rengi destekliyor. 1000:1 kontrast oranı, daha koyu renkler ve parlak beyazlarla iyi bir derinlik özellikleriyle öne çıkan Redmi A27Q, 178 derecelik geniş görüş açısı sunuyor.

Redmi A27Q Monitör Tanıtıldı
Redmi A27Q Monitör Tanıtıldı

Redmi A27Q Esnek Kullanım Sunuyor

Redmi A27Q modeliyle ergonomik bir kullanımın hedeflendiği net bir şekilde görülebiliyor. Özel standı sayesinde kolay bir şekilde eğim verilebilen model, VESA desteğine de sahip. İsteyen kullanıcılar özel açılarda, istediği şekilde monitörü duvara monte edebiliyor. Böylece esnekliğin arttırılabilmesi ve çoklu ekranlara da kolay bir şekilde adapte edilebilmesi mümkün. Çalışma alanlarının yeni oyuncularından birisi olması beklenen Redmi A27Q, bağlantı noktasında da zengin seçenekler sunuyor.

Bilgisayarlar, oyun konsolları ve medya oynatıcılar gibi çok çeşitli cihazlara bağlanmak için güçlü seçenekler sunan DP1.4 ve HDMI arabirimleri Redmi A27Q modelini çok daha işlevsel hale getiriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir