Türkiye’de de satışa sunulma ihtimali olan temel cihazlar arasına bugün bir yenisi daha eklendi. Xiaomi bugün Redmi 10C modelinin tanıtımı yapıldı. Xiaomi alt markası olarak hizmet veren Redmi, yeni telefonu Redmi 10C’yi ilk olarak Nijerya merkezli olarak sundu. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan damla çentikli cihazın, tasarımda en çok dikkat çeken özelliği ise arkasında yer alıyor. 

Xiaomi Mi Band 7 yolda

Firma bu modelin parmak izi sensör özelliğini kamera modülünün bir parçası haline getirmiştir. Bu konu ile ilgili olarak ciddi bir kullanım zorluğu yaşatacak gibi görünen ve neden bu şekilde bir tercih yapıldığı da pek anlaşılmayan bu cihaz, teknik olarak temel beklentileri fazlasıyla karşılayabilecek gibi gözüküyor. 

13

Gücünü Snapdragon 680 işlemciden alan söz konusu bu cihaz, 6,71 inç LCD ekran üzerine satışa sunuluyor. 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 4 GB RAM + 128 GB depolama olmak üzere iki farklı seçeneği sunulan bu telefon, 18W şarj destekli 5.000 mAh pil üzerine kuruluyor. Arka kısmında üç kameranın merkezinde 50 megapiksellik ana sensörün yer aldığı cihaz, ön kısmında damla çentikte ise 5 megapiksellik basit bir selfie kamerası özelliğine sahiptir. Yaklaşık olarak 190 dolarlık bir yurt dışı fiyatına sahip olan bu cihazın, Avrupa’da ise 150 euro seviyesinde satışa sunulacağı dile getiriliyor. Türkiye pazarına “yerli üretim” yapılarak sunulması beklenen bu cihaz pek de dikkat çekmiyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir