Redmi 10 2022, Google Play Console’da ortaya çıktı. Bu gelişme sayesinde telefonun kritik donanımları öğrenildi. 

Redmi 10 2022 için son dönemde hareketlilik yaşanıyor. Yeni raporların ve sızıntıların yaşanması ile birlikte telefona dair pek çok detay açığa çıkarken şimdi Google Play Console bünyesinde telefon görüldü. Google Play Console üzerinden elde edilen verilerde telefonda yer alacak ekran, RAM ve işlemci ile ilgili en yeni detaylara ulaşıldı.

Redmi 10 2022 özellikleri neler olacak?

Redmi 10 2022 için paylaşılan Google Play Console verilerine göre telefon Full HD plus bir ekrana sahip olacak. 6 GB RAM ile daha iyi bir performans sunması sağlanan cihazda, MediaTek MT6769 yonga seti var. Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olmasına karşın cihaz Android 12 güncellemesini alacak. Böylece Redmi 10 2022 ile kullanıcılar en yeni işletim sistemi deneyimini de yaşayabilecek. Ancak ortaya çıkan bu donanım bilgileri ile birlikte cihazın bir önceki versiyonuna göre çok ciddi farklara sahip olmayacağı görüldü.

Kamera özellikleri ile birbirinden ayrılan telefonda, 5G desteği de mevcut değil. Bununla birlikte kameralarda kullanılan özelliklerde, 50 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş sensör, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü olmak üzere özel bir kurulum tercih edilmiş. Yeni versiyon için tanıtımın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir