Redmagic 7 serisi 16 Şubat tarihi itibariyle tanıtılacak. Seri dahilinde Redmagic 7 ve Redmagic 7 Pro olarak adlandırılacak 2 model yer alacak. Redmagic 7 NX6791, Redmagic 7 Pro ise NX709J model numarasıyla geliştirildi. Bugüne kadarki süreçte pek çok testte ve sertifika sürecinde görülen modellerde yeni bir gelişme daha yaşandı. Redmagic 7 Pro için yapılan Geekbench testlerinin sonuçları paylaşıldı.

Redmagic 7 Pro testleri paylaşıldı

NX709J model numarasına sahip REDMAGIC 7 Pro, Geekbench testinde tek çekirdekte 1264 puan, çoklu çekirdekte ise 3744 puan aldı. Android 12 işletim sistemi ile kutudan çıkan Redmagic 7 Pro 16 GB RAM’iyle dikkat çekiyor. Standart modelinde olduğu gibi Pro modelinde de telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tercih edilmiş. Böylece Redmagic 7 Pro modelinin performansında istenen bir sonuca ulaşılmasını sağlamış. Cihaz daha önce de 2.4GHz ve 5.0GHz Wi-Fi desteğini gösteren Wi-Fi Alliance sertifikasında yer almıştı. Test sonuçlarında 16 GB RAM ve test puanları ortaya çıksa da teknik özellikler netlik kazanmış değil.

Redmagic 7 Pro modelinde yer alması beklenen özelliklerde ise FHD+ ekran, 6.8 inç OLED ekran kullanılacak. 165Hz yenileme hızına sahip olan ekran, yüksek örnekleme hızıyla da dikkat çekiyor. Telefonun kamera bölümünde 64 MP + 8 MP + 2 MP üçlü kamera sistemi kullanılıyor. 135W’a kadar hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh batarya ise cihazda dikkat çeken son detay.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir