Reddit Çarşamba günü, halka açılmak için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na gizli bir şekilde bir taslak kayıt beyanı sunduğunu duyurdu. Yani Reddit dosyaları halka açılacak.

Sosyal medya şirketi, dosyalamayı halka açık hale getirmedi. Şirket ayrıca kaç hisse teklif edileceğini ve teklif edilen teklif için fiyat aralığını da söylemedi. Reddit 2005 yılında kurulmuş olmasına rağmen, halka açılma yolunda benzersiz bir yol aldı.

Reddit’e gerçek zamanlı yeni özellikler geliyor

Reddit dosyaları neden halka açılıyor

Conde Nast Publications, 2006’da Reddit’i satın aldı. Sosyal medya hizmetleri, 2011’de bağımsız bir yan kuruluş yapılana kadar yayın şirketinin bir parçası olarak kaldı. O zamandan beri, risk sermayesi şirketlerinden bir dizi fon sağladı. Son zamanlarda şirket, Ağustos 2021’de 10 milyar doların üzerinde bir değerleme ile 700 milyon dolarlık bir tur topladığını duyurdu. Bu finansman turu sırasında şirket, 2021’in ikinci çeyreğinde bir önceki yıla göre %192 artışla 100 milyon dolarlık reklam gelirine ulaştığını söyledi. Şirketin bu seneki büyümesi göz önünde bulundurulduğunda önümüzdeki sene de büyük bir başarıya imza atacağını öngörmek yanlış olmaz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir