Reddit için yeni bir güncelleme geldi. Yapılan yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar gerçek zamanlı bir şekilde tüm oylamaları anlık olarak görebilecek. Önceki dönemde paylaşımların güncel oylarının görülmesi için sürekli sayfa güncellenmesi gerekirken, gerçek zamanlı değişim ile birlikte bu güncelleme zorunluluğu ortadan kaldırıldı.

Olumlu ve olumsuz oyların yanı sıra paylaşımlar için önemli olan yorum sayılarında da Reddit’te benzer bir durum yaşanacak. Her yeni yorum ile birlikte yorum sayısı anlık olarak artacak. Ayrıca paylaşımlara yeni bir yorum yazıldığı sırada anonim bir Avatar ile yorum yazıldığı da kullanıcılara gösterilecek. Böylece Reddit için gerçek zamanlı değişimler ile kullanıcıların etkileşimde olması sağlanacak.

Animasyonlarla etkileşim artacak!

Reddit için yapılan bu güncellemeler, kullanıcıların favori paylaşımlarını anlık olarak takip etmesini sağlayacak. Üstelik bir gönderinin okunduğu sırada, yeni bir yorum gelmesi halinde kullanıcılar için özel bilgi baloncukları gösterilecek. Böylece içerik ile birlikte kullanıcıların yorum bölümüne göz atması da sağlanacak. Yeni yorum baloncuğuna tıklanması ile birlikte eklenen güncel yoruma ulaşabilecek ziyaretçiler, böylece daha fazla etkileşime girmiş olacak.

Reddit yeni özelikleri ne zaman gelecek?

Reddit için geliştirilen yeni özellikler hem Android hem de iOS platformlarında desteklenecek. Bugün itibariyle güncelleme iki işletim sisteminde de gönderilmeye başlanacak. Yaygın bir şekilde tüm bölgelerde kullanılması ise 2022 itibariyle olacak. Güncelleme sonrasında yeni özellikler varsayılan olarak açık bir şekilde gelecek.

Reddit live upvotes

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir