Rockstar Games tarafından yapılan son açıklamaya göre Red Dead Online artık güncelleme almayacak. İşte Rockstar’ın GTA 6 için planları:

Red Dead Redemption Remastered iptal edildi

GTA 6 sızıntıları devam ederken Rockstar Games, Red Dead ve GTA Online ile ilgili yeni kararlar aldı. Yapılan son açıklamaya göre Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi versiyonu olan Red Dead Online artık güncelleme almayacağı açıklnadı. İşte detaylar;

Red Dead Online güncellemeleri almayacak

Rockstar Games, hayranlarının Grand Theft Auto serisine olan merakının farkında olduklarını yeni bir blog gönderisinde açıkladı. Bu nedenle daha fazla geliştirici ekibin GTA 6’ya geçmesiyle birlikte şirket, Red Dead Online’da büyük güncellemeler yapamayacağını açıkladı.

GTA 6 için büyük bir bütçe ayıran ve oyunu biran önce piyasaya sürmek için uğraşan Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin online versiyonu için ödeme yapmak zorunda kalacak gibi görünüyor. Red Dead Online oyununu oynayan kaç kişi olduğu net olarak belli olmasa da, oyuncular arasında hala popüler olduğunu biliyoruz. Bu nedenle alınan bu kararın oyuncularda büyük bir hayal kırıklığına neden olacağını da söyleyebiliriz.

Rockstar’ın aldığı yeni kararın Red Dead Online sunucularını etkilemeyeceğini unutmayın. Öyleyse, Red Dead Redemption 2 dünyasında hala özgürce dolaşabileceksiniz. Ancak oyun yeni paketler, özel sezonluk etkinlikler veya hata düzeltmeleri içermeyecek.

Şirketinin resmi olarak yayımladığı son yazı, tüm siparişlerin geri çekilmediğine dikkat çekiyor. Red Dead Online’ı daha oynanabilir hale getirmek için yapılan değişiklikler artık paylaşılmayacak olsa da mevcut modların ve ek görevlerin devam edeceği açıklandı.

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, Grand Theft Auto serisindeki bir sonraki oyuna doğru daha fazla geliştirme kaynağını hareket ettiriyoruz. Oyuncuların beklentilerini aşma ihtiyacını her zamankinden daha fazla anlıyoruz. Ayrıca Red Dead topluluğumuzun yaratıcı çabalarını her fırsatta vurgulamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz.

GTA 6 ile ilgili son sızıntıya bakıldığında Team Rockstar’ın bu proje üzerinde yaklaşık 8 yıldır (2014’ten beri) çalıştığı ve şimdiye kadarki en büyük para transferini yaptığı söyleniyor. Ayrıca burada bahsedilen miktar tam olarak 600 milyon dolar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir