Realme’nin yeni modeli RMX3999 model numarasıyla ortaya çıktı. Yapılan son sızıntıda markanın yeni telefon modelinde yer alacak özelliklere yer verildi.

Realme, RMX3999 model numarasıyla yeni akıllı telefonu için çalışmalarını sürdürüyor. yeni modelin C67 ile benzer özelliklere sahip olduğu görülürken yapılan son sızıntı telefona dair pek çok detayı açığa çıkardı. Telefon için IMEI, EEC gibi onaylamalar yapılırken Asya ve Avrupa gibi bölgelerde telefonun satışa çıkacağı da böylece görüldü. Cihazın ilk piyasaya çıkış yapacağı pazar ise Hindistan olacak.

Realme RMX3999 Özellikleri Neler?

RMX3999 model numarasına ait telefonda ekran dikkat çekici. 6.72 inç LCD panele sahip olan modelin 120 Hz ekran yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğü bulunuyor.  Telefonun yanında yer alan parmak izi tarayıcısı ile güvenlik desteği sunacak model,5000 mAh kapasitesiyle uzun süreli kullanımları destekleyecek.

Realme'nin Yeni Modeli RMX3999 Sızdırıldı
Realme’nin Yeni Modeli RMX3999 Sızdırıldı

45W hızlı şarj ise telefonların daha hızlı şarj olmasını sağlanacak. Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkacak yeni akıllı telefon, en son Android deneyimini de kullanıcılara sunacak. Ara yüzde ise Realme Ui 5 yer alacak. Telefonla ilgili ortaya çıkan özellikler bunlarla sınırlı. Ancak Realme C67 ile paralel özelliklere sahip olacak olması, pek çok konuda bilgi veriyor. Realme C67 özellikleri şöyleydi;

  • İşlemci: Snapdragon 685 6nm
  • GPU: Adreno 610
  • RAM: 8GB LPDDR4x
  • ROM: 128GB (2 TB’a kadar Harici Bellek)
  • Ekran: 6.72 inç  90Hz Ekran, 800nit parlaklık
  • Kamera: 108MP 3X Sensörlü Zoom Kamera
  • Ön Kamera: 8MP Selfie
  • Batarya: 5000mAh

Son dönemlerde Realme’nin modelleriyle ilgili farklı bilgiler gündeme geliyordu. Bu bilgilerde markanın Amazon üzerinden hızlı satış dönemi başlatacağı belirtilmişti. Bu nedenle RMX3999 model numarasıyla geliştirilen yeni modelin de Amazon’da yer alma ihtimali bulunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir