Realme, gerçekleştirdiği yeni etkinlik kapsamında pek çok ürün tanıtımı yaptı. Çinli markanın tanıtımını gerçekleştirdiği ürünler arasında ince çerçeveli 23.8 inçlik bir monitör de yer aldı.

Realme markası Hindistan’da yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği bu büyük etkinlik yaptı. Çinli şirket lansmanda ilk monitörününde duyurusunu yaptı. Flat Monitor Full HD şeklinde adlandırılan model ideal bir ofis çözümü olarak gösterilebilir. Cihaz, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 23.8 inç boyutunda bir ekran ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. İnce çerçeveler üzerine kurulan monitör 75 Hz yenileme hızı, 8 ms tepki süresi ve maksimum 250 nit parlak değeriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda %100 sRGB renk gamı desteği de bulunuyor.

Realme Flat Monito’nun fiyatı belli oldu

realmenin ilk monitoru tanitildi

Realme Flat Monitor Full HD’nin kalınlığı 6.9 mm. Bağlantı kısmında VGA, DC, HDMI 1.4 ve DisplayPort özellikli USB Type-C mevcut. Monitörde kamera ve 3.5 mm kulaklık girişinin olmadığını da belirtmek gerekir. Realme Flat Monitor Full HD gelecek günler içerisinde Hindistan’da satışa sunulacak. Şirketin söz konusu bu monitör için belirlediği fiyat 238 dolar şeklinde. Fakat şu anda Flipkart’ta yüzde 42 indirimli ve 135 dolar karşılığında alınıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir