Oyun telefonları arayanlar için yeni seçenek realme’den geldi. Şirket tarafından yapılan yeni tanıtımda realme 11 görücüye çıkarıldı. Tanıtımda yine Meliga Vargas yer aldı. İşte detaylar.

Türkiye’de de satış yapan realme, yeni oyun telefonunu tanıttı. realme 11 olarak adlandırılan yeni model yüksek donanımlarıyla dikkat çekiyor. telefon tanıtımında cihazın PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ve Mobile Legends son dönemlerin en popüler oyunlarında akıcı bir performans sunduğu vurgulandı.

realme 11 Teknik Özellikleri

oyun telefonu olarak üzerine tekrar tekrar vurgu yapılan cihazda işlemci olarak Helio G99 Gaming işlemci tercih edilmiş. 8 çekirdekli yapısı ile yüksek bir performans sunabilecek potansiyeli bulunan cihazda RAM olarak 8 GB + 8 GB olarak 16 GB dinamik RAM bulunuyor. Depolama alanında ise 256 GB’lık bir alan sunan telefonda oyun telefonlarının en büyük sorunu olan şarja da farklı bir çözüm getirilmiş. Öyle ki hızlı şarj teknolojisini kullanan realme, 67W SUPERVOOC ile şarj sorunlarını minimuma indirmiş. Zira 17 dakikada yüzde 50’lilik doluluk oranına ulaşan telefon, 15 dakika şarj edildiği takdirde 2 saat oyun oynama imkanı sağlıyor. Böylece oyuncular kısa şarj süreleri ile uzun oyun sürelerine ulaşabiliyor.

realme’nin Yeni Oyuncu Telefonu realme 11 Tanıtıldı
realme’nin Yeni Oyuncu Telefonu realme 11 Tanıtıldı

Donanımlarındaki güçlü seçeneklerine ek olarak tasarımda da değişikliğe giden şirket, özel efektleri ve renkleriyle dikkat çekiyor. çerçeve tasarımıyla ilk bakışta göz dolduran modelde arka kamera 108 MP. Böylece kamera performansıyla da beklentileri karşılayabilecek olan model Türkiye’de de satışa çıkacak.

realme 11 Kaç Para?

Realme 11 için yapılan tanıtım sonrasında merak edilen fiyat bilgisi paylaşıldı. Türkiye’de realme 11 satış fiyatı 12.499 TL. realme Türkiye Resmi sitesinde de yer alan modelin uygun fiyatı ile diğer oyuncu telefonlarından daha fazla dikkat çekebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir