Realme Watch 3 Pro modeli resmi olarak tanıtılarak satışa sunuldu. Uygun fiyatlı akıllı saat arayanlara hitap eden yeni modelde, kare bir ekran bulunuyor.        

Realme Watch 3 Pro için beklenen tanıtım yapıldı. İki farklı renk seçeneğine sahip olan akıllı saat, özellikle yuvarlak tasarım yerine kare tasarımı tercih edenlerin çok daha dikkatini çekecek. Kare bir ekran ile kullanım sağlayacak olan saatte, ekran çözünürlüğü 368 x 448 piksel. 1.78 inçlik ekranı ile AMOLED deneyimi sunacak olan ekran, 60 Hz ekran yenileme hızına ve 500 nit parlaklığa sahip. Akıllı saat olarak beklentileri karşılayabilecek potansiyelde olan Realme Watch 3 Pro, akıllı saatlerde yer alan tüm özelliklere sahip.

Realme Watch 3 Pro özelikleri neler?

Realme Watch 3 Pro
Realme Watch 3 Pro

110’u aşkın spor takibi, Bluetooth bağlantısı ile telefonla konuşma imkanı, nabız takibi telefonun öne çıkan özellikleri arasında. Tek bir düğme ile kontrolün sağlandığı saatin öne çıkan özellikleri ise uyku takibi ile kandaki oksijen seviyesinin ölçülmesi. Saat ortalama 65 dolarlık fiyat ile satılacak. Ancak Türkiye’de bu seviyenin çok daha üzerinde bir fiyat ile satılması kesin. Realme Watch 2 serisi dahi ortalama 500 TL’den satılıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir