Realme tarafından Realme 1 ile başlayan sayı serisinde 40 milyon satış rakamı aşıldı. İşte detaylar.

2018 yılının ortasında Realme 1 serisini tanıtan şirket, 2021 yılının sonu itibariyle serideki tüm telefonlar ile toplamda 40 milyon satışı aşmayı başardı. Küresel piyasalarda number serisi olarak adlandırılan telefonlarda en son Realme 8 serisi piyasaya sürülmüştü. 8 farklı model ile satış süreci geçiren Realme, böylece tek bir telefon serisinde 40 milyon satış rakamlarına erişti.

Marka karsilastirmalari
Satışlara göre marka kıyaslaması

Samsung M serisi gibi rakiplerini geçti

Realme Number serisi, 2018’den bu yana tüm “yeni çağ akıllı telefon ailelerinin” konsolide sevkiyatlarında dördüncü oldu. Oppo Reno, Vivo iQOO ve Realme C serisinin gerisinde kalmasına rağmen Realme sayısı serisi Samsung M ve Xiaomi Poco cihazlarını geçmeyi başardı.

Realme seri satislari
Realme serisi satış rakamları

Satışların daha da yükselmesi bekleniyor. Zira Strategy Analytics tarafından yapılan değerlendirmelerde satışa sunulacak Realme 9 telefonlarının öne çıkan özellikleri kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. 5G desteğiyle gelecek yeni Realme 9 serisinde yüksek çözünürlüklü kamera özellikleri, Premium ekran özelliği ve tüm bu güçlü özelliklere rağmen uygun fiyatlandırma Realme 9 ile satışların daha da hızlanmasını sağlayacak. 5G gibi destekler, markanın Avrupa gibi bölgelerde daha fazla satmasını sağlayacak. Bu bakımdan 40 milyon sonrasında yeni hedefin 50 ve 100 milyon olduğu Realme’de 9. seri ile yakalanacak başarı önemli.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir