Realme, geçtiğimiz dönemlerde tanıttığı Realme Narzo 70 Pro 5G sonrasında Realme Narzo 70 serisine yeni modellerin ekleneceğini duyurdu.

Realme, akıllı telefon sektöründeki etkinliğini sürdürüyor. Şirket en son Narzo 70 Pro adıyla 5G destekli yeni modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise X üzerinden yapılan yeni paylaşım ile Realme Narzo 70 serisine yeni üyelerin ekleneceğini duyurdu. Paylaşımda çok fazla detay vermek istemeyen şirket, kullanıcılarda merak uyandırmayı hedefledi.

Realme Narzo 70 Serisinde Gecikmeler Düşürülecek

“Gecikmenin sızı engellemesine izin vermeyin! Dünya ileriye doğru hücum ederken, tutuşma ve uçma zamanınız geldi. Çünkü tahmin edin ne oldu? gelecek burada ve heyecanla dolup taşıyor! Yakında gelen #fastestphone ile geleceğin heyecanına hazır olun!” denilerek duyurusu yapılan yeni modellerde gecikmesiz bir deneyimin hedeflendiği net bir şekilde görülüyor. Bir başka paylaşımda da yeni modellerin hızlı şarj desteğine sahip olacağına vurgu yapılmıştı. Tüm bunlar Realme Narzo 70 Pro 5G modelinden çok daha iyi donanımlara sahip modellerin geleceğine de işaret ediyor.

Realme Narzo 70 Serisi Geliyor
Realme Narzo 70 Serisi Geliyor

Realme Narzo 70 Serisi Neler Olacak?

Hızlı şarj desteğine sahip olacak Realme Narzo 70 serisinde özelliklerin neler olacağı bilinmiyor. Ancak Narzo 70 Pro modelinde 67W hızlı şarjlı 5.000mAh batarya yer alıyor. Bu nedenle yeni modellerde bu seviyelerin de üstüne çıkılması bekleniyor. Realme Narzo 70 Pro 5G’de yer alan diğer özellikler ise şöyleydi;

  • Ekran: 2000 nit tepe parlaklığa sahip 6,7 inç FHD+ 120Hz AMOLED ekran
  • İşlemci: Dimensity 7050
  • RAM ve Depolama Birimi: 8 GB LPDDR4x RAM ve 256 GB UFS 3.1
  • Batarya: 5000mAh batarya ve 67W hızlı şarj
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: OIS destekli 50 MP Sony IMX890 ana kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro kamera bulunuyor.
  • Yazılım: Realme UI 5 tabanlı Android 14

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir