Çinli akıllı telefon markası Realme, 2022 Realme Küresel Fotoğraf Yarışması’nı resmen duyurdu. Şirket Işığı Yakala adıyla yaptığı tanıtımlarda küresel olarak tüm katılımcılara da çağrı yaptı. Cazip ödüllerin yer aldığı fotoğraf yarışmasında markanın amiral gemileri ve 10 bin dolarlık havuz ile hediye edilecek.

Son dönemlerde küresel pazardaki payını arttırmayı başaran Realme, bu başarını perçinlemek ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına yeni bir etkinlik paylaştı. 2022 Realme Küresel Fotoğraf Yarışması, olarak duyurulan yeni yarışmada kullanıcılar Realme telefonların üstün kamera özellikleriyle fotoğraf çekmeye davet ediliyor.

Realme fotoğraf yarışması şartlar neler?

Açıklamalara göre yarışma 4 kategori altında yapılacak. Sokak, portre, manzara ve yaratıcı olarak belirlenen kategorilere kullanıcılar dilediği şekilde katılım sağlayabilecek. Katılımcıları yarışma kapsamında 3 büyük ödül, 4 tema ödülü ve 8 mükemmellik ödülü bekliyor. Toplamda 15 kazanının olacağı yarışmada eleme ve seçim süreçlerinin titiz bir şekilde ve özel bir jüri tarafından yapılacağı belirtildi. Marka, tüm kazananlara e-sertifika verecek. Kazanan fotoğraflar ise Realme’nin sosyal medya kanallarında ve resmi etkinliklerinde kullanılacak. Kazananlar ayrıca 2022 boyunca Realme’nin ilişkili fotoğrafçıları ve kaynak kişileri olarak belirlenecek. Böylece kazananlara daha fazla fırsat da sunulacak.

Realme’nin yeni yarışması için başvurular alınmaya başlandı. Başvurularda son tarih ise 18 Haziran. Bu tarihler arasında yapılacak başvurular sonrasında ise seçmelere geçilecek. 19 Haziran ile 27 Haziran tarihleri arasında yapılacak seçmeler sonrasında ise 5 Temmuz tarihinde kazanan eserler duyurulacak ve süreç tamamlanacak.

Realme fotoğraf yarışmasında ödüller ise şöyle;

1. olan eser; 5,000 dolar para ödülü ve Realme GT 2 Pro,

2. olan eser 3.000 dolar para ödülü ve Realme GT 2 Pro,

3. olan eser 2,000 dolar para ödülü ve Realme GT 2 Pro alacak.

Tema ödülü kazananlar ise Realme GT 2 Pro ve Realme Buds Air 3 ile ödüllendirilecek. Sekiz Mükemmellik Ödülü sahibine ise sadece Realme GT 2 Pro hediye edilecek.

Yarışmaya katılım için herhangi bir sınır, limit ve bölge kriteri getirilmemiş durumda. Realme telefonların kullanılacağı yarışmaya katılmak isteyenlerin yarışma şartnamesine göz atması yeterli.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir