Realme’nin yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu GT2 Master Explorer Edition, Çin’deki mağazalarında görünmeye başladı. Söz konusu cihazın fiyatını gösteren bir afiş de yayınlandı.

Realme’nin yeni amiral gemisi Realme GT2 Master Explorer Edition’dan bilgiler gelmeye devam ediyor. Tipster Ice Universe, Çin’de yer alan bir perakende mağazasından çekildiği düşünülen ve yeni telefonun fiyatını gösteren bir tanıtım posteri ele geçirildi.

12 Temmuz’da tanıtımı yapılacak

realme gt2 master explorer editionin fiyati ogrenildi

Elde edilen bilgilere göre GT2 Master Explorer Edition, 597 dolardan (3.998 Yuan) başlayan fiyat etiketleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Serinin daha önce sunulan modeli GT Master Explorer’ın 448 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğu değerlendirildiğinde, yeni cihazın yüksek ihtimalle daha yüksek bir fiyatla gelmesi bekleniyor.

Qualcomm’un en yeni çözümü Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak Realme GT2 Master Explorer Edition, aynı zamanda dünyada LPDD5x bellek teknolojisine sahip olan ilk telefon olacak. Bunların yanı sıra 120Hz 6,7 inç AMOLED FHD+ panel, 50MP ana, 50 MP geniş açı, 2MP makro sensörler olmak üzere üçlü kamera tasarımı, 100W hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya ve özel bir sıvı soğutma sistemi de yer alacak.

iPhone’lar neden Android’lere göre daha az RAM kullanır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir