Son dönemlerin hareketli markası Realme’nin yeni modeli Realme GT Neo 6 SE olacak. Modelle ilgili son paylaşımlarda tasarımlar öne çıktı.

Realme markasının yeni modeli Realme GT Neo 6 SE önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Telefon hakkında pek çok farklı bilgi ortaya çıkarken şirket cephesinden telefonun ön tasarımları da paylaşıldı. Weibo üzerinden yapılan bu paylaşımlarda telefonun genel olarak nasıl bir görünüme sahip olacağı da bu sayede ortaya çıktı.

Realme GT Neo 6 SE Neler Sunuyor?

Realme GT Neo 6 SE modelinin tasarımlarında ince çerçeveler dikkat çekiyor. Arka tarafta ise OIS destekli çift kamera modülleri dikkat çekiyor. Sony sensörüyle donatılması beklenen telefondaki kamera özellikleri henüz belli değil.

Hafif kavisli bir ekran tasarımını daha önce doğrulayan şirketi yüksek ekran gövde oranı ve kavisli ekranıyla dikkat çekiyor. Raporlara göre, 2780 x 1264 piksel 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı destekli 6.78 inç BOE 8T LTPO panel telefonda yer alacak. Bu etkileyici LTPO panel 6.000 nit’lik tepe parlaklığını destekliyor.

Realme GT Neo 6 SE Ön Tasarımı Ortaya Çıktı
Realme GT Neo 6 SE Ön Tasarımı Ortaya Çıktı

Resmi olmayan bilgilere göre yeni telefon Snapdragon 7+ Gen 3 yonga seti kullanılacak. LPDDR5x RAM’in desteklendiği modelde 16 GB RAM, UFS 4.0 depolama alanında ise 1 TB’a kadar depolama alanı seçenekleri sunulacak. Telefon 5500mAh devasa bataryasıyla gün boyunca kullanılabilecek bir güç verecek. Üstelik batarya 100W hızlı şarj desteğine de sahip. Telefonda yer alması beklenen teknik özellikler bu şekilde sızdırılmış durumda. Realme UI 5 ve Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan yeni model, Çin’de Realme GT Neo 6 SE adıyla küresel pazarda ise Realme GT 6 olarak yer alacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir