Realme’nin yeni beklenen telefonlarından GT Neo 5 SE, yeni sızıntılarla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Realme GT Neo 5’ten sonra, Çinli şirket GT Neo serisi adında yeni bir ürün olarak Realme GT Neo 5 SE’yi satışa sunmaya hazırlanıyor. Yeni telefonun temel özellikleri açığa çıkmıştı ve yakın zamanda 3C sertifikası da olduğu öğrenildi. Şimdi ise telefon TENAA sertifikasyon veri tabanında ortaya çıktı ve böylece yakın zamanda gerçekleşecek bir lansmanın ihtimali arttı.

TENAA listesinde, RMX3700 model koduna sahip Realme GT Neo 5 SE’nin özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Bundan dolayı, daha fazla detay için önceki sızıntılara bakılması gerekiyor.

Adsiz 2

Realme GT Neo 5 SE’de bilinen yeni özellikler

Realme GT Neo 5 SE, Realme GT Neo 5’in daha uygun fiyatlı bir modeli olacak. Bundan dolayı GT Neo 5’in arkasında olan farklı C şeklindeki RGB aydınlatma tasarımına sahip değil. Fakat oldukça büyük bir 6.74 inç OLED ekranda 144Hz yenileme hızı ve 2722 x 1240 piksel çözünürlükle geleceği bekleniyor. Cihazın, Snapdragon 7 Plus Gen 1 işlemci ile geleceğini ve 100W şarj desteklediği büyük bir 5,500mAh bataryası olacağı bekleniyor.


Ön kısmında, GT Neo 5 SE, 16 megapiksel ön kameraya sahip olacakken, arka kamerada ise 64 megapiksel birincil lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kameradan meydana geliyor. Cihaz, ColorOS 13 tabanlı Android 13 işletim sistemi ile çalışacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir