Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme’nin yeni yüksek özellikli akıllı cep telefon modeli Realme GT Neo 3, bugün bazı özellikleri tamamen kesinleşti. İşte Realme GT Neo 3’ün işlemci bilgisi ve diğer elde edilen bilgiler.

Realme’nin yeni üst segment modeli Realme GT Neo 3, bugün içerisinde bazı özelliklere netlik getirdi. Realme GT Neo 3’ün kesinlik kazanan özellikleri ile beraber diğer detayları da ortaya çıkmış oldu.

Realme GT Neo 3 Dimensity 8100 ile sunulacak

11 8

Bugün içerisinde Realme tarafından sunulan görseller Realme Başkan Yardımcısı aracılığıyla sosyal medya üzerinde yayınlandı. Görüldüğü üzere MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 8100 yonga seti ile sunulacak olan cihaz bağımsız bir ekran çipi özelliğine sahip olacak. Bu işlemciye ek olarak aynı zamanda LPDDR5 RAM bellekler ve UFS 3.1 depolama ile sunulan cihaz, daha önceden sunulan verilere göre 6,7 inç büyüklüğünde bir ekran özelliğine sahip olacak.

Microsoft Defender, Office güncellemelerini fidye yazılımı olarak işaretledi

Cihazın arka kısmında ana kamera olarak 50MP’lik Sony IMX766 sensöre sahip olacak olan bu akıllı cihaz, 8MP’lik geniş açılı kamerayı ve 2MP’lik bir makro sensörü de kamera grubu içerisinde bulunduracak. Cihazın ön kısmında ise 16MP’lik bir selfie kamerası bulunacak. Son olarak aktarılan bilgiler cihazın Android 12, 4500mAh’lik batarya ve 150W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Cihaz ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir