Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Realme markası yakın zaman içerisinde ilk gerçek amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonunun tanıtımını gerçekleştirecek. Realme GT 2 Pro adıyla pazarda yerini alacak olan bu akıllı cihazın fiyatıyla ilgili olarak da çeşitli bilgiler ortaya çıktı. 

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance Fransa’yı etkilemeye çalışıyor

Mobil cihaz sektörünün hızla büyümeye devam eden markaları arasında yer alan Realme, yakın zaman içerisinde gerçek bir amiral gemisi ile piyasada yerini alacak. Şirketin üst düzey özellikler ile sunulacak olan bu yeni akıllı telefonunun fiyat etiketi de belli oldu. 4 Ocak tarihinde resmi olarak sunulması beklenen Realme GT 2 Pro çeşitli konularda ön plana çıkmaya başladı. Çin’in başarılı isimlerinden Digital Chat Station cihazın fiyatının 5.000 yuan yani 790 dolara yakın olacağını belirtti. Bu sayede Realme GT 2 Pro Çin merkezli başarılı üreticinin en pahalı cep telefonu olma özelliğine de sahip olacak. Amiral gemisi nitelikli bir cihaz ile ilgili bazı detaylarda daha önce kamuoyuna aktarılmıştı. 

1

Realme GT 2 Pro özellikleri

Realme GT 2 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olurken aynı zamanda güçlü soğutma sistemi ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. 150 derecelik görüş açısında sahip bir ultra geniş açılı sensör ve mikroskop kameranın yer alacağı da şirket tarafından doğrulanan bilgilerdendir. Elde edilen bilgiler bununla sınırlı değildir. Amiral gemisi nitelikli telefonun 2K çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.7 inç AMOLED ekran, 65W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ve 32 megapiksel selfie kamerasına sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır. Cihaz kutusundan çıkarken Android 12 işletim sistemi tabanlı Realme UI 3.0 arayüzü ile beraber çıkacak. Cihaz hakkında yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir