Biri Realme en olmak üzere amiral gemisi anlamında) daha sonra ortaya atılan bahislere göre ise Pro Realme GT 2 olacak Yeni amiral gemisi özelliklerine sahip olan cihaz, orijinal Realme GT’den daha gelişmiş düzeyde olan bir tasarım ve donanım geliştirilmelidir. 

Söz konusu bu yeni cihaz, tasarım anlamında da büyük değişiklikler ile beraber gelecek. Kamera kurulumu, piyasada yer alan diğer Realme markalı akılı cep telefon sürümlerinden çok daha farklı olacak. Fakat, uzun zaman önce kaybolan Google’ın Nexus serisinden eski bir ahize modelini akıllara getirdiği için benzer bir tasarım durumu olmayacak. Bu Pazartesi sabahı (29), muhbir OnLeaks’in aktardığı verilere bakıldığında 91mobiles, cihaz ile ilgili olarak birkaç yeni ayrıntı ortaya çıktı. Kaynak aynı zamanda yaklaşmakta olan amiral gemisinin kamera modülünü onaylayan yeni bir render sundu.

Huawei Google Nexus 6P, birkaç yıl öncesinde sunulan bir cep telefonuna atıfta bulunarak ortaya çıkarılan herhangi bir render olup olmadığı kontrol etmek için bir tasarım durumu söz konusu olacak. Bu dikkat çekici tasarım, kusursuz oluşuyla popülerdi ve bükülmesi de oldukça kolaydı. Fakat yine de satışı gerçekleşti ve Nexus 6 ikilisinin en iyi “Nexus’u” olarak kabul edildi. Ön plana çıkan özelliklerden bir diğeri ise arka panelin üst kısmında yatay bir şerit üzerine konumlandırılan ve hafifçe çıkıntı yapan kamera modülüdür.

15 10

Realme GT 2 Pro’nun ortaya çıkan özellikleri

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre kamera modülü ile ilgili olarak pek çok detay ortaya çıkıyor. Cihazda iki LED flaşlı üç kamera yer alacak. Bu kamera modüllerinin iki adet 50 MP kamera ve bir de 8 MP telefoto birimi olduğu bilinen durumlar arasındadır. Ana, ultra geniş ve makro/derinlik modülüyle beraber basit bir kamera kombinasyonuna sahip Realme GT’ye kıyasla büyük bir gelişme durumu söz konusudur. 

Elde edilen raporlara göre cihazın arka paneli seramikten tasarlanacak. Aynı zamanda alüminyum bir çerçeveye de sahip olacak. Cihazdaki güç düğmesi ahizenin sağ tarafına konumlandırıldı ve ses seviyesi düğmesinin de sol kısımda olduğu düşünülüyor. Ancak ekran ile ilgili herhangi bir ayrıntı elde edilmedi. Bunun yanı sıra, Realme’nin ekranın sol üst kısmına yerleştirilmiş olan delikli bir yapı bekleniyor. Ekran ile ilgili olan söylentilerde WQHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç OLED ekrana gibi bilgiler yer alıyor. Cihazın Snapdragon 8 Gen 1 destekli olması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir