Akıllı cep telefon üretiminde başarılı isimler arasında yer alan realme, ilk premium özellikli cep telefonu için geri sayıma başladı. Kamera, kablosuz bağlantı ve aynı zamanda üretim kısmında realme GT 2 Pro pek çok ilk ile adından söz ettirmeyi başarıyor. 

Bugüne kadar fiyatı pek de yükseltmeden performanslı akıllı cep telefonlarıyla piyasada yer alan realme artık daha iddialı cihazlar ile adından söz ettirmek istiyor. Firmanın ilk premium özellikli telefonu olma özelliğine sahip olacak olan realme GT 2 Pro pek çok ilk ile beraber geliyor. 

realme GT 2 Pro neler sunacak?

33 1

realme GT serisi bu yıl içerisinde şirketin yüzünü güldürmeyi başarmıştı. realme GT 2 serisi de yine farklı segment modelleri ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu anlamda realme bir de premium model için hazırlıklara başladı. realme GT 2 Pro firmanın marja oynadığı bir telefon olarak adından söz ettirecek. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak olan cihazda bir takım yenilikler de olacak. İlk olarak ise cihazın kapak kısmı yenilebilir materyallerden üretilmiştir. Bu sayede karbon emisyonu yüzde 63, fosil yakım tüketimi de yüzde 35 oranında azaltılmıştır. Kutusu da yalnızca binde 3 oranında plastik kullanılmıştır. Cihazın dış tasarım kısmında ise Japon Naoto Fukasawa çalışma yapmıştır.

Zoom’un pandemiden sonra büyümesinin devam edeceği düşünülüyor

realme GT 2 Pro ‘da yer alacak olan diğer bir yenilik ise yine ilk kez 150 derecelik bir sensör özelliğine sahip olacak olmasıdır. Ana sensör ile beraber toplam olarak 278 derecelik bir açı durumu yaşanıyor. Firma yine ilk kez bir balık gözü modunu arayüze entegre etmiş ve bu şekilde sensörden en iyi şekilde fayda sağlanması bekleniyor. Son olarak ise HyperSmart anten değişim özelliği gövde kısmına 12 adet anten sarmalamış ve her yöne aynı şekilde sinyal gönderme gücü bulunuyor. Ağdan en iyi şekilde sinyal alan antene geçil yapılması mümkün oluyor ve geleneksel tasarım ile beraber yüzde 20 oranında daha dengeli bir bağlantı imkanı bulunuyor. Cihazın üst kısmında ise iki adet antene NFC algılama özelliği de getirilmiş ve algılama alanı yüzde 500 miktarda artılmıştır. Firma şu an için realme GT 2 Pro hakkında kesin bir tarih paylaşmadı. realme GT 2 Pro hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha verimli bilgilerin elde edilmesi ve kesin sunulacağı tarihin açıklanması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir